Connect with us

Pelaaminen

12 yksityiskohtaa Resident Evil Villagesta – huomasitko nämä ensimmäisellä pelikerrallasi?

Published

on

Resident Evil Village on tällä hetkellä kauhupelimarkkinoiden kuuminta kamaa, sekä ensimmäinen suuren budjetin julkaisu koko vuotena.

Capcomin julkaisema Resident Evil -sarjan kahdeksas peli on saanut pitkälti positiivisen vastaanoton, niin arvostelijoilta kuin itse pelisarjan faneiltakin.

Resident Evil Village on tällä hetkellä kauhupelimarkkinoiden kuuminta kamaa, sekä ensimmäinen suuren budjetin kauhupelijulkaisu koko vuotena.

Peli vie pelaajan keskelle lumisten maisemien täyttämää keskieurooppalaista kylää ja siellä sijaitsevia rakennuksia, jotka ovat täynnä mitä kuumottavimpia zombeja, ihmissusia ja vampyyrinaisia – joista viimeisimmät ovat herättäneet pelaajissa suurimmilta osin aivan jotain muita tuntemuksia kuin itse pelkoa, mutta ei keskitytä nyt siihen.

Huippuarvosteluja saanut Resident Evil Village sisältää loistavan tarinansa lisäksi myös paljon pieniä yksityiskohtia ja pelimekaniikkoja, joita ei ensimmäisellä pelikerralla tule välttämättä edes huomattua.

Advertisement

Tiesitkö palavien vastustajien sytyttävän toisensa tuleen? Löytyykö pelistä yhtään toimivaa peiliä? Mitä tapahtuu jos vastustajat kävelevät miinojen päältä kesken animaation? Ota näistä, sekä muista pelin yksityiskohdista selvää alapuolelta löytyvästä videosta.

Katso myös: Ei ole mitään mitä teippi ei korjaisi – striimaaja tuhosi pöytänsä Overwatch-raivossa

Käy tutustumassa myös Feedin TikTokkiin!

Advertisement

Artikkelikuva: CAPCOM