Striimaaja menetti 158 000 dollaria – tuomittiin Steam-tilin varastamisesta!

Striimaaja menetti 158 000 dollaria, kun hänen Steam-tilinsä esineiden vaihtomahdollisuudet laitettiin jättipeliyhtiön toimesta jäihin.

Yksi CIS-alueen suosituin striimaaja Evelone, jolla on yli 1,2 miljoonaa seuraajaa Twitch-tilillään, sai vähän aikaa sitten bannit Steam-käyttäjälleen. Hänet oli ilmoitettu syyllistyneeksi toisen Steam-tilin varastamiseen. Bannit estävät tähtistrimaajaa vaihtamasta skinejä, mikä tuo hänelle yli 158 000 dollarin arvoisen CS:GO-tavaraluettelon menetyksen.

Steamin kauppapaikka ja skinit ovat iso osa Valven tekniikkaa tuoda pelaajia videopeleihin. Useat käyttäjät ostelevat ja myyvät erilaisia esineitä, kasvattaen oman tavaraluettelonsa arvoa. Jotkut jopa käyttävät tätä käytäntöä liiketoimena.

Steam-yhteisön kiellon saanut Evelone pystyy käyttämään skinejään pelin sisällä, mutta bannit estävät pääsyn foorumeille, ystäviin ja isoimpana vaikutuksena tietenkin pelin kaupalliseen puoleen, johon sisältyy esimerkiksi skinit.

– Tämän tilin on ilmoitettu varastaneen toisen Steam-tilin. Tili on jäädytetty Steam-tilaajasopimuksen ehtojen mukaisesti. Tilin estoa ei peruuteta, Steamin järjestelmävalvojien viesti kertoi.

Vastaavanlainen tapaus sattui viime kuussa CS:GO-kauppias ChiLille, joka sai kolmen viikon bannit ”toisen käyttäjän Steam-tilin kaappaamisesta”. Kielto kuitenkin kumottiin, koska Steam Support myönsi, että virhe oli sattunut heidän puoleltaan.

Voi olla mahdollista, että samanlainen banni peruttaisiin myös Evelonelta, mutta mitään ei voi sulkea pois, ennen kuin viralliset tiedot tulevat Steamin tai striimaajan kautta julkiseksi.

Lue uusimmat striimaaja-artikkelit täältä.

Seuraa Feedi.fi myös Instagramissa, saadaksesi tuoreimmat jutut suoraan omaan feediisi!

Kuvalähde: Evelone Twitch

Latest articles

Liittyvät artikkelit