TikTok-tähti Charli D’Amelio julkaisi meikkaamattomia kuvia – ”Taidan tulla hulluksi”

TikTok-tähti Charli D’Amelio on julkaissut tällä viikolla Instagramiin sarjan selfieitä, joissa hän esiintyy meikkamattomana. 

Charli Grace D’Amelio on 17-vuotias yhdysvaltalainen tanssija ja tiktokkaaja, jolla on yli 130 miljoonaa seuraajaa TikTokissa. Hänet tunnetaan parhaiten tanssivideoistaan, joiden ansiosta hän on noussut maailman seuratuimmaksi tiktokkaajaksi.

Helmikuun aikana D’Amelio on julkaissut lähes 50 miljoonan seuraajan suuruiselle Instagram-tililleen postauksen, joka on kerännyt kommenttiosioon paljon samaistuttavia ja arvostavia kommentteja. Julkaisu nimittäin sisältää sarjan D’Amelion ottamia selfieitä, joissa hänen kasvoiltaan näkee tähden kärsineen aknesta.

– Rehellisesti sanoen kiitos tästä julkaisusta. Olet kaunis, yksi seuraajista kommentoi.

– Minulla on akne ja tämä nosti itseluottamukseni todella korkealle. Kiitos todella paljon, toinen kirjoitti.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

Henkilön cd (@charlidamelio) jakama julkaisu

Postaus on kerännyt tähän mennessä jo 3,7 miljoonaa tykkäystä ja se on saanut 14 tuhatta kommenttia.

D’Amelio kertoi myöhemmin Twitterissä syyn päätökseensä olla meikkaamatta ja esitellä luonnollista ihoaan Instagram-kuvissaan, kun NBC:n toimittaja Kat Tenbarge kehui D’Amelion postausta Twitterissä.

– Minulla on kestänyt kauan tuntea ihoni mukavaksi, mutta tältä minä näytän ja ainoastaan meikkaaminen auttaa paljon. Minun on oltava itsevarma ja opittava rakastamaan jokaista ”epätäydellisyyttäni”, mutta jokainen asia tekee minusta ainutlaatuisen ja erikoisen omalla tavallani, vastasi D’Amelio Tenbargen tviittiin.

Artikkelikuva: Charli D’Amelio, Pinterest

Latest articles

Liittyvät artikkelit