AndyPyro ja Miljabee keskustelivat tärkeästä aiheesta – striimi täynnä seksuaalisuutta!

Twitch-striimaaja Andypyro ja Miljabee keskustelivat suorapuheisesti koko torstai-illan lähetyksen ajan seksuaalisuudesta!

Yhteistyössä Ylen kanssa järjestetyssä Twitch-striimissä Suomen yksi suosituimmista striimaajista Anssi ”AndyPyro” Huovinen sekä erotiikka-alalla työskennellyt julkkis ja seksuaalineuvoja Miljabee nähtiin keskustelemassa omien kokemuksiensa pohjalta avoimesti seksuaalisuudesta koko lähetyksen ajan.

Lähetyksessä puitiin aihetta erittäin rennoissa tunnelmissa Miljabeen kotona. Keskustelua aiheesta jatkui reilun kolmen tunnin ajan ja ensimmäinen osio lähetyksestä vietettiin sohvalla viinilasin äärellä. Toisessa lähetyksen osiossa viinilasit napattiin mukaan porealtaaseen ja saunaan, jossa keskustelua seksuaalisuudesta jatkettiin vieläkin rennommissa tunnelmissa.

– Miks seksistä on niin vaikee puhua? AndyPyro avaa keskustelua.

– Siis varmaan yhteiskunnan luomat semmoset normit seksistä ja parisuhteista on luonu ihan hirveesti semmosta stigmaa sen ympärille, et jos sä koetkin erilailla mitä seksuaalikasvatus nykypäivänä on niin se voi tuoda aika paljon paineita, Miljabee pohtii.

Lähetyksen sisältö perustui pitkälti katsojien esittämiin kysymyksiin seksuaalisuudesta ja seksistä. Keskustelun sävy oli koko lähetyksen ajan erittäin rento ja asioista puhuttiin suoraan niiden oikeilla nimillä. Kysymyksiä ja aihealueita käsiteltiin laidasta laitaan, esimerkiksi esileikkejä, fantasioita, pornoa, ehkäisyä, kehitysvammaisten seksuaalisuutta, peniksen kokoa, seksuaalikasvatusta, itsetuntoa ja paljon muuta.

Onko normaalia että esileikki kestää koko päivän?

– Hahaa, öö on! AndyPyro huudahtaa heti vastaukseksi.

– Siis ehdottomasti normaalia! Miljabee yhtyy AndyPyron vastaukseen.

Onko peniksen koolla mitään väliä?

– Mä oon ite henkilökohtasesti sitä mieltä, että peniksen koolla ei oo ihan hirveesti väliä mut sillä on aika paljon väliä miehelle ja se myös vaikuttaa sillon aika paljon siihen seksikokemukseen molemmille. Eli sillon peniksen koko vaikuttaa, jos se vaikuttaa siihen sen kumppanin kokemukseen itsestä ja omaan itsetuntoon, Miljabee vastaa kysymykseen.

Katso kun AndyPyro ja Miljabee keskustelivat seksuaalisuudesta jälkilähetyksenä täältä!

Feedi.fi Instagramissa on tällä hetkellä arvonta, jossa voit voittaa 50 euron lahjakortin S-ryhmän kauppoihin! Käy osallistumassa arvontaan täältä.

Lue uusimmat striimaaja-artikkelit täältä.

Kuva: OfficialAndyPyro Twitch

Latest articles

Liittyvät artikkelit