Tubettaja MrJallu101 lopettaa YouTube-uransa – ”10-vuotinen YouTube-ura on virallisesti tullut päätökseen”

Tubekonkari MrJallu101 lopettaa YouTube-uransa. Oikealta nimeltään Aleksi Koli ilmoitti päätöksestään perjantaina julkaistulla videolla.

– Se on MrJallu viimeistä kertaa täällä. Minusta ei ookkaan hetkeen kuulunu, eikä sillä, varsinaisesti tämän videon jälkeen minusta ei tuukkaan kuulemaan, MrJallu aloittaa videonsa.

– Nytten tämä minun 10-vuotinen YouTube-ura on virallisesti tullut päätökseen.

– Ajan puute ja elämäntilanteiden muuttuminen. Elämäntilanteiden muuttumisella meinaan pelkästään hyvää. Sanotaanko näin, että tällä meikäläisen elämässä asiat on paremmin kuin ne on koskaan ollu.

– Toinen syy on motivaatio. Minua ei siis yksinkertaisesti ole ihan hirveästi kiinnostanut tehdä minkäänlaista sisältöä.

MrJallun ”Viimeistä kertaa” -videossa tubettaja kävi läpi 10 vuoden ajalta parhaimmat kohokohdat – ihan ensimmäisestä vuodesta lähtien.

MrJallu aloitti YouTube-uransa vuonna 2011. YouTubessa ennen lopettamistaan tubettajakonkari oli ehtinyt kerätä itselleen yli 200 tuhatta tilaajaa.

YouTube-uran lopettamisesta huolimatta – MrJallun tekemisiä voi seurata hänen Instagram– ja Twitter-tileillään, jonne hän sanoi päivittelevänsä jotakin sisältöä silloin tällöin.

Tubettaja MrJallu101 lopettaa YouTube-uransa:

Lue lisää uutisia tubettajista täältä!

Latest articles

Liittyvät artikkelit