TikTok-trendit: mitkä soundit ovat kuumimpia tällä hetkellä?

TikTok-trendit eivät tunnu loppuvan kesken, sillä joka viikko julkaistaan uusia kappaleita, sekä myös vanhat biisit muistuvat mieleen.

TikTok nauttii tällä hetkellä suosituimman sosiaalisen median statusta varsinkin nuorten keskuudessa. Lyhyiden videoiden ansiosta ihmiset saavat suoraan viihdettä ja seuraavaan videoon siirtyminen on tehty helpoksi. Siitä herääkin kysymys, mitkä kappaleet ovat tällä hetkellä suuressa kulutuksessa?

1. Into The Thick Of It

Tämä soundi on varmasti tullut jokaisen ForYou -sivulle, sillä Into The Thick Of It on tämän viikon trendaavin soundi. Viikossa siihen liittyviä videoita on katsottu liki 275 miljoonaa kertaa. Soundiin ei sinänsä liity tietynlaista tanssia tai puhetta, vaan kappaleeseen ollaan tehty hyvin satunnaisia videoita.

@patriciabrewer26

When your brother gets a good idea 🤦‍♀️🤦‍♀️#fyp#dummy

♬ Into The Thick Of It! – The Backyardigans

2. Adult Swim

Uutisoimme viime viikolla tästä soundista, kun se räjähti poikkeuksellisesti koko TikTokissa. Suomessa niinkään soundi ei ole kerännyt hyvin paljon näkyvyyttä, mutta Yhdysvalloissa siitä on tullut jättimenestys. Soundi on kerännyt 88,3 miljoonaa katselukertaa kuluneen viikon aikana ja on toiseksi suosituin TikTok-trendi.

@okyanger

I made this instead of actually studying #adultswim #apexams

♬ Running Away – VANO 3000 & BADBADNOTGOOD & Samuel T. Herring

Lue täältä, mistä tässä trendissä on kyse: Adult Swim TikTok-trendi leviää hurjaa vauhtia – mistä on kyse?

3. Nobody

Uusimpien nousevien soundien kohdalta löytyy Nobody, joka ei näyttäisi olevan vielä hetkeen ohi. Tähän kappaleeseen liittyy trendi, jossa ihmiset lähtevät juoksemaan kamerasta pois päin. Kappaleeseen on tehty lyhyellä aika välillä yli 180 000 videota.

@flynnridertiktoks

Since the other one got taken down here’s this one 😢 #flynnrider #flynnridertiktok #tangled

♬ Nobody – Mitski

 

4. Touch Down 2 Cause Hell

Neljäntenä listassa on Touch Down 2 Cause Hell, joka on ollut myös suosittu suomalaisten keskuudessa. Trendissä on tietynlainen kävely tyyli, jossa yleensä kaverukset seuraavat johtajaa perässä. Soundi on kerännyt yhteensä 350 000 eri videota ja on neljänneksi trendaavin ääni TikTokissa tällä viikolla.

@arielctyson

Ultimate boy dad #HoldMyMilk #fyp #foryou #momdad #baby #familythings #bigfamily #foryoupage #pregnant #boydad #dadtok #momtok

♬ Touch Down 2 Cause Hell – Hd4president

5. Life Is Incredible

Viimeisempänä, muttei vähäisimpänä listalla on Life Is Incredible-soundi. Monet ovat tehneet trendin yleensä hyvin pukeutuneena, ihan kun olisivat juhlissa, mutta myös arkivaatteet tuntuvat toimivan hyvin. Kappaleeseen tehdyt videot ovat keränneet viikossa yli 47 miljoonaa katselukertaa.

@thisischanny

Respectfully… the answer to all our economic problems is simply investing in higher speed printers #comedy #fyp #notjoking #economy

♬ –

TikTok-trendit ovat oiva tapa aloittaa videoiden tekeminen, sillä algoritmi ruokkii katsojien henkilökohtaista sivua, jos siihen tehdään useampia videoita. Muita tällä hetkellä nousevia trendejä ovat muun muassa Trinidad Cardona – Dinero, Playboy Carti – Punk Monk sekä KISS – I Was Made For Lovin’ You.

Lue tuoreimmat viihdeartikkelit täältä.

Käy tutustumassa myös Feedin TikTokkiin!

 

Viimeisimmät artikkelit

Liittyvät artikkelit