Striimaaja sai porttikiellon epäasiallinen käyttäjänimen takia – ”Nimelläni ei ole mitään tekemistä anaalin kanssa”

Striimaaja sai porttikiellon epäasiallinen käyttäjänimen takia, vaikka on käyttänyt samaa nimeä Twitch-palveluun jo vuodesta 2019 lähtien.

Doaenel on Twitch-striimaaja, joka pelaa suurimmaksi osaksi League of Legends -nimistä peliä. Se on Twitchin katsotuin peli ja sitä on katsottu tähän mennessä koko alustalla yhteensä 175 miljoonan tunnin edestä.

Doaenelin tavoitteena on päästä pelissä ensimmäiseen ”rankkiin” ja se voi olla mahdollista, koska hän striimaa peliä lähes päivittäin yli 10 tunnin ajan. Tällä hetkellä hän ei tosin voi jakaa iloa yhdessä katsojiensa kanssa.

Syy Twitchin antamalle porttikiellolle on Doaenelin ”epäasiallinen käyttäjänimi”. Hän väittää bannien johtuvan harhaan johtavasta nimestään, joka hieman muistuttaa sanaparia ”do anal”. Hän onkin omissa striimeissään keskustellut asiasta jo useaan otteeseen ja korostanut syyttömyyttään.

Doaenel on julkaissut Twitter tilillään kuvan Twitchin ilmoituksesta, josta näkee yksityiskohtaisen viestin ja perustelut Doaenelin banneille.

– Nimelläni ei ole MITÄÄN tekemistä anaalin kanssa, ja minulla on ollut tämä nimi 16-vuotiaasta lähtien, sanoo Doaenel striiminsä välityksellä.

Tämä ei ollut kuitenkaan ainoa Twitchiä närkästyttävä asia, sillä Doaenel oli saanut vuonna 2020 pysyvät bannit Twitchiin naispuolisen striimaajan seksuaalisesta häirinnästä, silloin kun Doaenelilla oli katsojaluvut vielä muutamissa kymmenissä.

LUE MYÖS: Suomalaisen striimaajan livelähetyksessä läheltä piti -tilanne – kookos oli murskata pään

Doaenelin ystävä Dylan on tukenut häntä ja avannut asiasta omalla videollaan YouTube-kanavallaan, jossa Dylan kertoo tarkemmin Doaenelin ikävästä tilanteesta sekä hänen entisestä elämästään. Tämän lisäksi Dylan paljastaa olevansa itse syyllinen Doaenelin tilanteeseen, sillä hän muutti tämän nimen lausumisen ”Do anal”-kuuloiseksi ja se oli Dylanin mukaan alun perin sisäpiirin vitsi.

Toistaiseksi Doaenelin Twitch-käyttäjäprofiili on jäädytettynä määräämättömälle ajalle eikä kyseistä tiliä ole nähtävissä Twitchissä, mutta Doaenel tulee todennäköisesti tekemään vielä valituksen asiasta.

Dylanin uusimmassa videossa avataan Doaenelin tilannetta sekä hänen käyttäjänimensä syy-seuraussuhteita:

Artikkelikuva: Doaenel & Twitch, GameRiv

Latest articles

Liittyvät artikkelit