s1mple kyykkäsi pahasti Major-karsintaturnauksessa – alin rating viiteen vuoteen!

s1mple kyykkäsi erityisen pahasti Major-karsintaturnauksessa tiistaina, kun Natus Vincere joutui tyytymään tappioon Akuma-joukkuetta vastaan.

Oleksandr ”s1mple” Kostyliev on yksi kaikkien aikojen parhaimmista CS:GO-pelaajista ja on todella harvinaista nähdä hänet pelaamassa ”surkeasti”. Usein ukrainalaistähti dominoi otteluiden tilastoja huikeilla statseillaan, mutta tiistaina nähtiin täysin erilainen lopputulos.

CIS-alueen Major-karsintaturnauksessa (EPIC League CIS 2021) Natus Vincere kohtasi ukrainalaisen Akuma-joukkueen, joka on sijoitukseltaan vasta 47:s HLTV:n rankingissa. Maailman toiseksi paras joukkue hävisi katastrofaalisesti altavastaajana olleelle Akumalle kartoin 2-0 (Mirage 16-2, 10-16).

Ottelun avauskartassa s1mple pelasi statseilla 5 tappoa ja 16 kuolemaa ja rating oli suorastaan kamala 0.20. Tämä oli s1mplen huonoin rating sitten vuoden 2016, kun supertähti liittyi Natus Vinceren riveihin.

23-vuotias s1mple paransi peliään suuresti toiseen karttaan ja oli joukkueensa tehokkain, mutta se ei riittänyt, kun Akuma marssi 2-0-otteluvoittoon vietyään Dust 2 -kartan nimiinsä lukemin 16-10.

Lue tuoreimmat CS:GO-uutiset tästä.

Artikkelikuva: StarLadder

Latest articles

Liittyvät artikkelit