Daniel Ahola haastaa Suomen somevaikuttajat nyrkkeilemään – vastustajat yhä hakusessa!

19. huhtikuuta julkaistussa Feedissä Podcastin uusimmassa jaksossa tubettaja Daniel Ahola on kertonut haluavansa järjestää yleisötapahtuman, jossa suomalaiset somevaikuttajat, kuten tubettajat, tikokkaajat ja striimaajat, haastaisivat toisensa nyrkkeilyottelussa. Ahola haluaisi tehdä tapahtumasta videon ja että kyseinen tapahtuma striimattaisiin suoratoistokanavalla.

Lue myös: Feedissä Podcast #3 | Daniel Ahola – somenyrkkeilyä Suomessa?!

Kyseinen nyrkkeilytapahtuma ottaisi paljon vaikutteita aiemmin järjestetystä somevaikuttajien lätkäottelusta, jossa pääpainona oli enemmän viihdemäinen kuin virallinen ammattimainen urheilutapahtuma.

Ahola painottaa myös nyrkkeilyn olevan katutappelumaisen olemuksen sijaan viihdemäistä ja osallistujat saisivat runsaasti aikaa harjoitella ennen virallista ottelua.

– Sitähän tääki olis, ei me yritettäis mitenkään olla ammattinyrkkelijöitä tai yritetä tässä astua kilpaurheilun jaloille. Se olis viihdetapahtuma ja siin urheillaan sattumoisin nyrkkeilyn parissa, sanoo Ahola.

Suurin ongelma tapahtuman järjestämisessä on nyrkkeilijöiden puuttuminen. Ainoastaan sometähti Erna Husko on ilmoittanut olevansa mukana, mikäli oikeanlainen vastus löytyy. Ahola oli laittanut Instagram-tilinsä MyStoryssa kyselyn mahdollisista haastajista, mutta kukaan ei vastannut siihen vakavalla otteella.

– Oli siel tiettyjä vaikuttajia, moni heitti läpällä siihen jotain. Ei oikeesti löytyny kunnollista vastustajaa, kertoo Ahola jakson alussa.

Katso Aholan visiot nyrkkeilytapahtumasta kokonaisuudessaan Feedin podcast-jaksosta:

Latest articles

Liittyvät artikkelit