Ninja sopimukseen manageritoimiston kanssa – samassa firmassa Cristiano Ronaldo!

Ninja sopimukseen manageritoimiston CAA:n kanssa, jonka asiakkaana on myös huippuluokan julkkiksia, kuten näyttelijöitä, artisteja ja urheilijoita.

Tyler ”Ninja” Blevins on kirjoittanut Creative Artists Agency -toimiston kanssa  sopimuksen, joka kattaa”edustuksen kaikilla alueilla” Hollywood Reporterin mukaan. CAA on yksi tunnetuimpia alan toimijoita, jonka asiakkaana on muun muassa Ariana Grande, Brat Pitt ja Cristiano Ronaldo. Striimaajat ovat myös pikkuhiljaa ruvenneet käyttämään heidän palveluitaan, suosituimpana mainitaan Dr.DisRespect.

Huolimatta siitä, miten myrskyinen vuosi Ninjalla on ollut Mixerin toiminnan sulkeuduttua, hän on jatkanut isoilla askeleilla eteenpäin. Hänen paluunsa Twitchiin oli odotettu ja hän on kerennyt jo järjestää omia Fortnite -turnauksia sekä noussut takaisin katsotuimmiksi striimaajiksi.

Sopimuksen allekirjoittaminen tuo Ninjan harvinaiseen yhteisöön maailman suosituimpien kuuluisuuksien rinnalle. Tähtistriimaajalla on tällä hetkellä yli 24 miljoonaa tilaajaa YouTubessa ja on myös tällä hetkellä kaikista seuratuin striimaaja Twitchissä.

On liian aikaista sanoa, millaisia mahdollisuuksia CAA avaa Ninjalle. Esimerkiksi Dr.DisRespect, joka muun muassa julkaisi salaperäisen videon WWE:n Undertakerin kanssa, sekä osallistui NFL:n virtuaalitapahtumaan, jossa hän pelasi räppäri Snoop Doggia vastaan, on selvää, että CAA pystyy järjestämään myös striimaajille jännittäviä yhteistöitä.

Lue uusimmat striimaaja-artikkelit täältä.

Seuraa Feedi.fi myös instagramissa, saadaksesi tuoreimmat jutut suoraan omaan feediisi!

Latest articles

Liittyvät artikkelit