Helpoin tapa tehdä rahaa? Striimaaja tienasi 16 000 dollaria nukkumalla

Nukkuminen tekstistä puheeksi lahjoitukset päälle pitäen on yksi helpommista tavoista tienata rahaa, ainakin YouTube-striimaajien Asian Andyn ja Ice Poseidonin kohdalla.

YouTube-striimaaja Asian Andy tienasi viime vuoden elokuussa muhevan summan rahaa striimissään nukkumalla – tai ainakin yrittäessään nukkua – katsojien tehtyä jatkuvia tekstistä puheeksi lahjoituksien seitsemän tunnin ajan.

Andy kertoi tienanneensa kyseisestä striimistään yhteensä 16 000 dollaria, hän ei ole kuitenkaan ensimmäinen kyseistä rahanlypsykeinoa hyödyntänyt tubetähti.

IRL-striimaamisen pioneereihin kuuluva Ice Poseidon teki samaa jo kolme vuotta sitten. Hänen tienestinsä olivat kuitenkin vain noin kolmasosa siitä, mitä Andy tienasi viimevuotisessa striimissään.

Lähetyksistä tallennettuja videoita katsoessa, voi vain kuvitella miten ärsyttävää on yrittää nukkua jatkuvan metelin keskellä. Taas toisaalta, yhtien yöunien uhraaminen tuhansien dollareiden vuoksi on sellainen asia, jonka me kaikki suostuisimme varmastikin tekemään.

Lue uusimmat striimaaja-artikkelit täältä.

Käy tutustumassa Feedin TikTokkiin!

Latest articles

Liittyvät artikkelit