DragonForce-kitaristi Herman Li sai bannit Twitchissä – syy vielä tuntematon

Suosittu musiikin striimaaja ja DragonForce-kitaristi Herman Li sai bannit Twitch-tilillensä 27. lokakuuta syystä, jota ei vielä tiedetä.

Vähän yllättäenkin, Twitch on estänyt suositun muusikon Herman Li suoratoistamisen alustalla, jossa hän jakaa ammattimuusikon elämää sekä soittaa kitaraansa kuin viimeistä päivää, kuten oikea heavy metal -jumala.

Li, joka tunnetaan Grammyn voittaneen DragonForce -yhtyeen kitaristina, muistetaan varmasti parhaiten Guitar Hero 3:n uskomattoman vaikeasta ’Through the Fire and Flames’ -kappaleesta kirjoittamisesta, joka herätti aikoinaan suurta ihailua sekä kommentteja siitä, että yksikään elävä ihminen ei pystyisi soittamaan kyseistä kappaletta.

Syytä Li:n estämiselle ei vielä tiedetä, eikä Twitch ole kommentoinut asiaa. Useammat luulevat sen liittyvän DMCA:sta, joka valvoo tekijänoikeuksin suojatun materiaalin oikeuksia sekä pyrkii velvoittamaan Internet-palvelujen tarjoajat ja sivustot poistamaan tekijänoikeuksia loukkaavan materiaalin oikeudenhaltijan pyynnöstä. Tällä hetkellä DMCA on kokenut muutoksia, joka on vaikuttanut todella raskaasti musiikin striimaajien elämään.

Bannit tulivat yllätyksenä kaikille DragonForce-kitaristi Herman Li faneille ja varmasti itselleenkin, varsinkin kun striimaaja itse sanoi kesäkuussa, että muut striimaajat voivat käyttää hänen bändin musiikkia, eikä siitä tule koitumaan ongelmia.

Me kaikki tiedämme nämä hullut jutut, mitä tapahtuu Twitchissä. Porukka saa banneja kokoajan, ihmisiä ajetaan alas, DMCA, mutta voin kertoa teille: Voitte soittaa minkä tahansa kappaleen DragonForcen uudelta albumilta ’Extreme Power Metal’, eikä siitä koidu ongelmia. Lupaan, että se on ok, koska olemme todella hyviä ystäviä meidän levy-yhtiön kanssa, jotka myös rakastavat Twitchiä, joten teillä ei ole ongelmaa.”

 

Feedi.fi Instagramissa on tällä hetkellä arvonta, jossa voit voittaa 50 euron lahjakortin S-ryhmän kauppoihin! Käy osallistumassa arvontaan täältä.

Lue uusimmat striimaaja-artikkelit täältä.

Latest articles

Liittyvät artikkelit