Cyberpunk 2077 varoittaa striimaajia mykistämään musiikit DMCA:n takia

Cyberpunk 2077 julkaisun jälkeen, striimaajia on neuvottu mykistämään pelin musiikit lähettämisen aikana mahdollisen DMCA iskun takia.

Alunperin 2012 julistettu, Cyberpunk 2077 vihdoin julkaistiin 10. joulukuuta vuosien odotuksen jälkeen. CD Projekt Red -peliyhtiö vakuutti lokakuussa, että striimaajilla ei olisi ongelmaa DMCA tekijänoikeusrikkomuksen kanssa ongelmaa striimatessa peliä, heidän kehittämän ”Disable Copyrighted Music” vaihtoehdon avulla.

Pari tuntia myöhemmin pelin julkaisusta kävi ilmi, että peli sisältäisi kuitenkin musiikkia, joka laukaisisi tekijänoikeusrikkomuksen. Pelin kehittäjät ovat kertoneet sisällöntuottajille mykistämään pelin striimatessaan kaiken varalta tietyssä vaiheessa peliä.

Olemme saaneet tietoomme, että pelin sisällä on yksittäisiä tapahtumia, jotka voivat langettaa DMCA iskun kanavallesi. Korjaamme asiaa, mutta ennen sitä, pyydämme sinua mykistämään musiikit pelin asetuksista kokonaan. Olemme todella pahoillamme kaikesta harmista, mitä on aiheutunut.

Peliyhtiö ei tiedottanut kuinka kauan pelin päivityksessä menee, että striimaajat voisivat taas nauttia musiikeista samalla.

Cyberpunk 2077 on uusi toimintaroolipeli, joka on CD Projekt RED peliyhtiön uusi luomus. Yhtiö tunnetaan kuuluisasta The Witcher -pelisarjasta.

Testaa Feedin striimaajat-visaa, tiedätkö kaiken livelähettäjistä?

Feedi.fi Facebook-sivuilla on tällä hetkellä arvonta, jossa voit voittaa koko vuoden Netflixit! Käy osallistumassa arvontaan tästä.

Viimeisimmät artikkelit

Liittyvät artikkelit