Affiliate jäsenyys on mahdollista ostaa Twitchissä – striimaajat raivoissaan!

Affiliate jäsenyys on mahdollista ostaa Twitchissä Monstercat Gold tilauksen yhteydessä, joka on saanut useamman striimaajan raivon partaalle.

Kun DMCA-kriisi jatkuu, eivätkä striimaajat pääse soittamaan kappaleita samaan tapaan kuin ennen, on Twitch kehittänyt nyt Monstercat levy-yhtiön kanssa sopimuksen, joka mahdollistaa pienimmille striimaajille suoraan muun muassa tilausnapin ja kustomoidut emotet.

Affiliate on Twitch kumppanuuden alempi taso, joka on aikaisemmin ollut mahdollista ottaa käyttöön, mikäli lähettäjällä on vähintään 50 seuraajaa ja on 30 viime päivän ajalta yhteensä vähintään 500 minuuttia lähetyksiä, 7 erillistä lähetyspäivää ja keskimäärin vähintään 3 samanaikaista katselijaa.

Nyt tämä on mahdollista saavuttaa 5€ kuukausimaksulla Monstercat Goldin ostajille, kun Gold on ollut käytössä 30 päivää. Affiliaten lisäksi Gold takaa mahdollisuuden soittaa turvallisesti alustan kappaleita, ettei DMCA iskuja sattuisi striimaajalle. Monstercat myös tukee omia artisteja ja maksaa kappaleitten soitosta ja latauksista. Lisää tietoja, miten Affiliate jäsenyys otetaan käyttöön, löydät täältä.

Useampi striimaaja on ilmaissut mielipiteensä yhtiöiden yhteistyöstä, koska todella moni on joutunut tekemään töitä Affiliaten eteen.

https://twitter.com/geekdadvs/status/1328765717089447936

Huomioitavaa on, että Twitch on tehnyt samankaltaisen sopimuksen aikaisemmin maaliskuussa musiikintoistopalvelun SoundCloudin kanssa, mutta ei läheskään vastaanottanut niin paljon kritiikkiä siitä. Syy voi olla siihen, että striimaajat ovat paineen alla juuri DMCA:n tekijäoikeusrikkomusten vuoksi, eivätkä uskalla soittaa mitä tahansa musiikkia striimeissään.

Lue uusimmat striimaaja-artikkelit täältä.

Seuraa Feedi.fi myös Instagramissa, saadaksesi tuoreimmat jutut suoraan omaan feediisi!

 

 

Latest articles

Liittyvät artikkelit