Biisonimafian Janne listasi Top 10 saavutukset – pystyisitkö sinä näihin?

Biisonimafian Janne listasi Top 10 saavutuksensa elämän aikana, johon kuuluu muun muassa kaksi Cooperia putkeen 3000 metrin vauhdilla.

Janne Kaperi kuuluu Biisonimafia -nimiseen sketsiryhmään yhdessä Tuomas ”Kaitsu” Rinkisen ja Sami Kemellin kanssa. Heitä voisi kutsua jopa YouTuben konkareiksi, sillä videoita on ilmestynyt kanavalle jo vuodesta 2006 lähtien.

Nyt Kaperi on lisännyt heidän Biisonimafia Adventure -vlogikanavalle uuden videon, jossa selittää hänen saavutuksia elämänsä aikana, josta hän on ylpeä. Videolla käy ilmi Kaperin syömis-, stuntti- sekä näyttelysuorituksia. Myös urheilullisista saavutuksista voi olla ylpeä, sillä armeijan aikaan kun hän oli upseerikokelas, Kaperi näytti ensimmäiselle ryhmälle vauhdin, jolla päästään 3000 metrin tulokseen Cooperin testissä. Hän kuitenkin koki, että oli toiminut epätasa-arvoisesti, koska oli näyttänyt vauhdin vain ensimmäiselle ryhmälle, joten parin minuutin hengähdystauon jälkeen, Kaperi lähti juoksemaan uudestaan Cooperin testiä toisen ryhmän kanssa. Videolla on myös muita huikeita suorituksia, johon vaaditaan kovaa kuntoa.

Biisonimafian Janne listasi Top 10 saavutukset – pystyisitkö sinä näihin?

Lue tuoreimmat Tubettaja-artikkelit tästä.

Seuraa Feedi.fi myös Instagramissa, saadaksesi tuoreimmat jutut suoraan omaan feediisi!

Latest articles

Liittyvät artikkelit