Connect with us

YouTube

Biisonimafia julkaisi trailerin tulevasta elokuvastaan – mopoilla rällästely saa jatkoa!

Stunteista ja sketseistä tunnettu YouTube-kanava Biisonimafia on julkaissut tänään trailerivideon tulevasta MC-Helper BeKINGs -elokuvastaan. Trailerissa nähdään mopoilla rällästelyä ja poliisien takaa-ajoa.

Published

on

Biisonimafia on Suomessa stuntti- ja sketsivideoihin keskittyvä ryhmä, jolla on yli 300 000 tilaajaa YouTubessa. Biisonimafian vakiotiimiin kuuluu Kai Rinkinen, Janne Kaperi ja Tuomas Rinkinen. Ryhmä on tunnettu myös omasta televisiosarjastaan, joka pyöri Subin kanavalla vuosina 2010–2013.

MC-Helper on Biisonimafian tuottama lyhytelokuvasarja, joka kertoo Punkaharjun paikallisesta mopojengistä. Kaksi edellistä osaa julkaistiin YouTubeen, jossa ne saivat hyvän vastaanoton miljoonilla näyttökerroilla. Kolmas osa julkaistiin ainoastaan Elisa Viihde -palvelussa, joten se ei ole katsottavissa YouTuben kautta.

Sarja saa jatkoa neljännellä osalla, jonka traileri on julkaistu tänään Biisonimafian kanavalla. Puolentoista minuutin pituinen traileri osoittaa elokuvan jatkuvan edellisestä osasta tutuilla kasvoilla. Myös palkittu näyttelijä Tommin Korpela nähdään elokuvassa mopokerhon jonkinlaisena johtohahmona.

– Jos ei ne pärinät kohta löydy, niin se on sitten tämän kerhon loppu, sanoo Korpelan roolihahmo trailerissa.

Advertisement

Stunteilta ja toimintakohtauksiltakaan ei vältytä elokuvassa, sillä trailerissa nähdään tuttua mopoilla keulimista ja poliisien takaa-ajoa.

MC-Helper BeKINGs tulee olemaan neljäs osa kyseistä elokuvasarjaa ja se on Biisonimafian ensimmäinen elokuvateattereissa esitettävä kokoillan elokuva. Viime kesänä Punkaharjulla kuvatun MC-Helper BeKINGs -elokuvan kokonaiskesto on 90 minuuttia ja tuottajina ovat olleet Biisonimafian lisäksi Rabbit Films, Elisa Viihde ja Aurora Studios.

Katso MC-Helper BeKINGs -elokuvan virallinen traileri tästä:

Advertisement

Artikkelikuva: Biisonimafia, YouTube