Aleksib:n OG taipui Astraliksen käsittelyssä – enää ei ole varaa tappioon!

Aleksib:n OG taipui Astraliksen käsittelyssä Flashpoint 3 -turnauksen avauspäivänä. Tanskalaisjätti oli vahvempi suoraan kartoin 2-0.

Vuoden ensimmäinen Major-karsintaturnaus saatiin käyntiin maanantaina, kun avauspäivänä DBL PONEY ja Vitality ottivat toisistaan ensin mittaa ja illan myöhäisottelussa Aleksi ”Aleksib” Virolaisen OG kohtasi tanskalaisen Astraliksen.

OG:n entisen ranskalaistähden Nathan ”NBK-” Schmittin joukkue, DBL PONEY, nappasi Vitalitysta vaikuttavan voiton kartoin 2-0.

Illan katseet kuitenkin suuntasivat OG:n ja Astraliksen väliseen kamppailuun. Ensimmäisenä karttana nähtiin OG:n valitsema Inferno, joka oli todella tasainen aloituskartta ottelulle. Ratkaisijaa etsittiin toiselta jatkoajalta saakka, kunnes Astralis vei kartasta 22-19-voiton.

Seuraavana matkattiin Astraliksen kotikarttaan, Nukeen. Astralis aloitti CT-painoitteisen kartan vahvasti terroristeina, ottaen puolenvaihtoon mennessä nimiinsä yhdeksän kierrosta. Lopulta kartta oli aika yksipuolinen, kun OG ei saanut pelin temmosta kiinni ja sen myötä Astralis nappasi kartasta 16-11-voiton ja samalla 2-0-otteluvoiton.

Häviön myötä OG hakee uutta vauhtia alemmasta kaaviosta, jossa ei ole enää varaa tappioon. Joukkue kohtaa lauantaina kello 19.00 alkaen DBL PONEYlle hävinneen Team Vitalityn.

Astralis – OG parhaat palat:

Mantuu 3k AWP-tarkkuuskiväärillä:

Niko 4k:

Aleksib 4k:

FlameZ 4k 3vs5 -tilanteessa:

Xyp9x 1v3 clutch:

 

Lue tuoreimmat CS:GO-uutiset tästä.

Artikkelikuva: BLAST

Latest articles

Liittyvät artikkelit