xQc paljasti: ”Lähes joka päivä poliisi tuli kotiimme täydellä kokoonpanolla”

xQc paljasti suorassa lähetyksessä todella äärimmäisyyksiin johtaneita tilanteita, joita Twitch-tähti on joutunut viime aikoina kokemaan.

Maailman suosituimpiin striimaajiin kuuluva Felix ”xQc” Lengyel kertoi maanantaina striimissään siitä, miten hän on joutunut lähes päivittäin poliisien kanssa tekemiseen viime kuukausien aikana.

Maanantaina xQc paljasti, että hän oli lähellä muuttaa takaisin Kanadaan, koska pelkäsi henkensä puolesta.

Lue myös: Striimaajavisa – tiedätkö kotimaisista striimaajista koskevia kysymyksiä?

Syynä oli yksinkertaisesti se, että xQc:n talolle Teksasiin saapui poliisit täydellä kokoonpanolla, ja tätä kutsutaan myös ”swattaamiseksi”, jota on tehty laajasti suosituimmille striimaajille.

Joku xQc:n katsojista on siis soittanut poliiseille ja valehdellut jotakin ja sen takia poliisit ovat saapuneet striimaajan talolle.

Kesäkuun alussa xQc ja hänen tyttöystävänsä adeptthebest muuttivat yhteen Sodapoppinin kanssa. Tuolloin xQc selitti, että muutto oli vain väliaikaisratkaisu hänen oman ”talonsa remontin” ajaksi. Kesäkuun 28. päivä xQc paljasti kuitenkin oikean syyn muutolle.

”Tärkein syy siihen, miksi halusin muuttaa takaisin Kanadaan kuukausi sitten, oli se, että poliisiasema teki ratsioita sellaisia määriä, joissa ei ollut mitään v*tun järkeä. Lähes joka päivä poliisi tuli kotiimme täydellä kokoonpanolla v*tun idioottien takia. Pelkäsin aidosti, että OLEN KUOLEMASSA”, xQc kertoi katsojilleen.

xQc paljasti myös, että hän oli keksinyt keinon, jonka avulla hän pystyi striimaamaan, että katsojat eivät tienneet poliisien tekevän ratsiaa heidän kotiinsa.

”Aina kun katsoin vasemmalle ja olin silleen ”ruokaa,joo”. Joskus talossani oli kokonaisia poliisiryhmiä”

Eli xQc on striimannut samaan aikaan, kun hänen taloonsa on rynnännyt useita poliiseja jonkin katsojan soittaman puhelun takia.

Lue tuoreimmat striimaajista koskevat uutiset täältä.

Artikkelikuva: xQc Twitch

Latest articles

Liittyvät artikkelit