Valorantin LAN-turnaus alkoi – derke johdatti fnaticin murskavoittoon!

Valorantin ensimmäinen kansainvälinen LAN-turnaus alkoi maanantaina ja avausottelussa derke johdatti fnaticin murskavoittoon.

VCT Stage 2 Masters -turnaus käynnistyi 24. toukokuuta kello 18.00, kun Nikita ”derke” Sirmitevin tähdittämä fnatic kohtasi avausottelussa KRU Esportsin.

Ensimmäisenä karttana nähtiin KRU Esportsin valitsema Haven. Hyökkäyspuolelta aloittanut fnatic aloitti ottelun vahvasti ja vei ensimmäisen puoliskon nimiinsä ylivoimaisesti lukemin 10-2. KRU Esports ei onnistunut kampeamaan karttaan enää mukaan ja fnatic viimeisteli avauskartan lukemin 13-5. Kartan tehokkain oli fnaticin suomalaistähti Nikita ”derke” Sirmitev, joka naulasi tilastot 19 tappoa ja 6 kuolemaa.

Lue myös: Valorant Masters Reykjavik -turnaus alkaa – katsojan tietopaketti täältä!

Fnaticin karttavalinta otteluun oli IceBox. Kartta alkoi samalla tavalla kuin ottelun ensimmäinenkin. KRU Esports voitti pistoolikierroksen ja sen jälkeisen kierroksen, mutta sen jälkeen mentiin fnaticin peräsimessä. Ensimmäinen puolisko kirjattiin jälleen fnaticille lukemin 10-2. Puolustuspuolelle siirryttyään, fnaticilla ei jälleenkään ollut minkäänlaisia ongelmia, ja sen myötä joukkue nappasi kartasta voiton lukemin 13-4 ja samalla otteluvoiton kartoin 2-0.

IceBoxin ensimmäisellä puoliskolla derke esitteli taitojaan mahtavalla 1vs3 clutchilla:

Myös ensimmäisen kartan tapaan, derke oli toisen kartan tilastojen kärki huikeilla statseillaan, kun suomalaispelaaja latoi tulostaululle 21 tappoa ja 15 kuolemaa.

Voitolla fnatic eteni turnauksen puolivälieriin, jossa vastaan asettuu Sentinels. Ottelu pelataan tiistaina kello 23.00 alkaen.

Artikkelikuva: Valorant Twitch

Latest articles

Liittyvät artikkelit