Twitter-taiteilijat riemuitsivat uutta päivitystä – hyvästi auto-croppaus!

Twitterin kuvien auto-croppaus on ollut jokaisen alustalle töitään lataavan taiteilijan riesa jo vuosien ajan. Toukokuun 5. päivä, päätti sivusto kuitenkin vihdoin ja viimein poistaa tämän ärsyttävän ominaisuuden.

Jos olet käyttänyt Twitteriä edes kerran, olet varmasti huomannut sivustolle ladattujen kuvien croppaantuvan esikatselussa suuresti alkuperäiseen kuvaan verrattuna. Mikäli kokonaisen kuvan haluaa nähdä, on itse postaus avattava, joka on taas hankaloittanut varsinkin mobiililaitteilla feedin sujuvaa selaamista.

Auto-croppaus on ollut kuin rutto varsinkin sivuston taiteilijoille. Ominaisuus on useasti cropannut taideteoksesta vain pienen osuuden, jonka takia monet koko kuvasta mahdollisesti kiinnostuneet ovat saattanet rullata teoksen ohi, sillä cropattu osuus ei ole joko herättänyt tarvittavaa kiinnostusta, tai on se kohdistunut juuri teokselle merkityksettömään kohtaan.

Nyt asiaan on tullut kuitenkin vihdoin muutos, Twitterin ilmoitettua toukokuun 5. päivä auto-croppaus ominaisuuden poistuneen iOS ja Android -laitteilta.

”Ei lintua liian pitkää, ei croppausta liian lyhyttä,” kirjoittivat Twitterin kehittäjät ilmoituksessa.

https://twitter.com/Twitter/status/1390026628957417473

Auto-croppaus ei kuitenkaan kokonaan poistunut, sillä on se edelleen käytössä sivuston web-versiossa, sekä croppaa se mobiililaitteilla yli 2:1 suhteessa olevat kuvat. Päivitys on kuitenkin suuri parannus, ja sai se alustalle taidettaan postaavat ihmiset riemuitsemaan.

Twitter-taiteilijat riemuitsivat auto-crop-päivitystä:

Käy tutustumassa myös Feedin TikTokkiin!

Artikkelikuva: Twitter

Latest articles

Liittyvät artikkelit