15-vuotias striimaaja viihdyttää tulella ja lasereilla – ”Tämä lapsi elää parasta elämäänsä”

Crossmauz on saksalainen 15-vuotias striimaaja, jolla on yli 50 000 seuraajaa Twitchissä. Crossmauz soittaa striimeissään Hardstylen ja Horrorcoren genreä edustavaa musiikkia ja käyttää värikkäitä valoja sekä myös lasereita. Häneltä löytyy myös tulta syöksevä laite, jota hän käyttää striimiensä taustalla.

Crossmauz on noussut somessa suosioon alunperin Twitter-käyttäjä ”PJ” kittysandpichun kautta, kun hän kohtasi nuoren striimaajan Modern Warfare 2 -pelissä. PJ tunnisti pelissä Crossmauzin olevan Twitch-striimaaja ja tallensi pätkän tämän striimistä.

– Tämä lapsi elää parasta elämäänsä. Meidän kaikkien pitäisi oppia rakastamaan elämää ja arvostamaan tämän lapsen kaltaisia pieniä asioita, oikeasti, kommentoi RandomBiggz tviittiin. 

Crossmauz toimii ikään kuin DJ:nä striimeissään, joita hän isännöi perheensä kellarissa. Pyrotekniikkaa, lasereita, savukoneita ja mikrofonia hyödyntäen 15-vuotias striimaaja on herättänyt kiinnostusta ja huomiota somessa energisenä esiintymisellään. Striimaajalla on myös sykemittari kiinnitettynä, joka harvoin laskee normaalille tasolle.

Joidenkin mielestä lapsen käyttämä pyrotekniikka huoneen sisällä on jo liikaa, mutta toisaalta striimaajasta hehkuva ilo ja energia on ainulaatuista viihdettä Twitchissä.

Artikkelikuva: Crossmauz, Twitch

Viimeisimmät artikkelit

Liittyvät artikkelit