TikTok-yhteisö näytti voimansa – ”Ilmaista rahaa netissä” -käyttäjä estettiin lopulta!

TikTok-yhteisö näytti voimansa, kun Roope Kiutun käyttäjä estettiin lukuisten ilmiantojen myötä, jossa hän mainosti helppoa rahaa netissä.

Learn to Make Honest Money Online on Roope Kiutun kanava, jossa hän mainostaa nuorille, miten he voivat tehdä helppoa rahaa kryptovaluutalla affiliate linkkien kautta. Tämä on herättänyt suurta keskustelua TikTokissa ja sen ulkopuolella.

Tämän seurauksena Kiutun TikTok-käyttäjä sai ison aallon ilmiantoja, jonka seurauksena hänen tilinsä suljettiin.

TikTok-yhteisö näytti voimansa: Katso video alta!

https://www.tiktok.com/@vinttikoira1/video/6945378890743352581?sender_device=pc&sender_web_id=6892692577670153733&is_from_webapp=v2&is_copy_url=0

Itä-Suomen poliisilaitoksen nettipoliisi Daniel ”konstaapelidaniel” Kalejaiye on merkitty useampaan hänen videoihinsa. Konstaapeli teki videon myös kyseisestä aiheesta, joka löytyy alta.

@konstaapelidaniel

Jos epäilet että jokin on laitonta TikTokissa, ilmianna se! Tarpeeksi ihmisiä ilmiantamassa kiinnittää huomion #poliisi #fyp #tiktoksuomi #money #raha

♬ Hymn for the Weekend – Coldplay

Learn to Make Honest Money Onlinen YouTube-kanava on kuitenkin vielä pystyssä, johon hän lisää jatkuvasti lisää videoita. Uusimman videon kommenttikentässä hän kertoo tehneensä jo uuden TikTokin, joka kantaa nimeä tienaarahaainternetissa.

Juttua muokattu 01.04.2021 klo 9.40: Poistettu osa, jossa kerrottiin Kiutun estäneen konstaapelidanielin käyttäjätilin sekä, että hänen toimintansa olisi laitonta.

Lue tuoreimmat viihdeartikkelit täältä.

Käy tutustumassa myös Feedin TikTokkiin!

Artikkelikuva: Learn to Make Honest Money Online YouTube

 

Latest articles

Liittyvät artikkelit