The Realm Of Maria sairastui koronavirukseen – koko perhe karanteeniin

The Realm Of Maria sairastui koronavirukseen, josta hän ilmoitti ensin Instagramissaan ja julkaisi videon YouTube kanavalleen.

Perhelifestylesta tunnettu tubettaja Maria Kangaskortet eli The Realm of Maria ilmoitti positiviisesta koronatestin tuloksesta sosiaalisessa mediassaan. Maria kertoo oireiden olevansa minimaalisia, kuten kuiva yskää ja polttelu rintakehän alueella. Kuumetta tai muita tavallisuudesta poikkeavia särkyjä hänellä ei onneksi ole.

Kanavallaan hän jakaa perhe-elämäänsä, opiskeluunsa liittyviä asioita, sekä tekee erilaisia haasteita. Joulukuun aikana Maria on toteuttanut kanavalleen joulukalenteria, jolloin hän julkaisee 20 erilaista videota. Muutama video on jo valmiiksi editoitu, mutta viimeisistä videoiden toteuttamisesta hän on epävarma tartunnan vuoksi.

Kahden lapsen äidin joulukalenterivideot ovat kerenneet kerätä jo kymmenessä päivässä yli 200 000 näyttökertaa. Uusimalla My Day-videolla hän kertoo koronvirus testistään, oireistaan sekä tekee joulukoristeen.

Feedi.fi Facebook-sivuilla on tällä hetkellä arvonta, jossa voit voittaa koko vuoden Netflixit! Käy osallistumassa arvontaan täältä. Arvonta päättyy 24.12.2020 kello 23:59.

Lue tuoreimmat Tubettaja-artikkelit tästä.

Latest articles

Liittyvät artikkelit