Tubettajat aloittivat joulukalenterinsa – näitä henkilöitä kannattaa seurata!

Tubettajat aloittivat joulukalenterinsa tekemisen tänään ja Feedifi keräsi tubettajat koolle, keitä kaikkia kannattaa seurata.

Joulukuu on alkanut ja se tarkoittaa sitä, että myös sisällöntuottajien maailmassa tapahtuu. Nyt on hyvä aika ottaa selville, ketkä julkaisevat joka päivä uusia videoita ja mitä ensimmisillä videoilla tapahtuu.

Tubettajat aloittivat joulukalenterinsa:

Iha Just Imus Kärsimyskalenteri

Iha Just Imus Kärsimyskalenteri tekee paluun. Tämän vuoden ensimmäisellä videolla Konsta jätetään hauta-arkkuun jumiin, kun sillä välin Olli lähtee Tampereen torille syömään mustamakkaraa.

Naag Joulukalenteri:

Naagin joulukalenterin ensimmäisessä luukussa testataan maailman oudoimpia joulukalentereita, kuten tyyny-, kynttilä- ja kamerakalentereita.

Eeddplays Casekalenteri:

Casekalenteri on yksi legendaarisimmista joulukalentereissa suomalaisten keskuudessa. Eeddspeaks avaa CS:GO aselaatikkoja hänen pelikanavallaan jouluun asti joka päivä.

A-Lapset Härökalenteri:

A-lapset ovat kehittäneet itselleen härökalenterin ja ensimmäisessä luukussa he testaavat, kumpi pojista kestää paremmin laksatiivia. Luvassa on myös katsojille bonus, sillä jokaiseen videoon on piilotettu lahjakortti, jonka voi käydä lunastamassa sen yrityksen nettisivuilla rahan arvoiseksi.

Lypsytube Joulukalenteri:

Lypsytube järjestää joulukalenterin, jossa he avaavat jokaisella videolla yhden lahjan. Lopuksi kyseinen joululahja arvotaan videoon kommentoineiden kesken.

io-tech Tekniikkakalenteri:

io-tech arpoo jokaisella videolla tekniikka-aiheisen tuotteen. Ensimmäisellä videolla arvotaan Endgame gearin XM1 hiiri, siihen kuuluva bungee, sekä MPC450 -hiirimatto.

Lue tuoreimmat Tubettaja-artikkelit tästä.

Seuraa Feedi.fi myös instagramissa, saadaksesi tuoreimmat jutut suoraan omaan feediisi!

Kuva: eeddplays, LypsyTube, A-Lapset YouTube

 

 

Latest articles

Liittyvät artikkelit