Striimaajan asunto hirveässä kunnossa – pizzalaatikoita ja pulloja kaikkialla

World of Warcraft Classic -striimaajan asunto on aivan järkyttävässä kunnossa. Twitchistä tuttu rukk1 näytti katsojilleen kämpän kunnon.

Australialainen striimaaja rukk1 paljasti katsojilleen 5. lokakuuta oman asuntonsa, joka on päässyt karmivaan kuntoon mielenterveysongelmien ja jatkuvan WoW Classic -pelin grindauksen takia.

World of Warcraft on tunnetusti peli, jossa monet pelaajat ovat täysin koukussa oman hahmonsa kehittämiseen, eikä aikaa muulle elämälle vaan yksinkertaisesti löydy.

Yksi tällaisista pelaajista on Twitch-striimaja rukk1, joka ei ole selvästikään pystynyt pitämään kodistaan huolta, sillä pelin pelaaminen on mennyt kaiken muun edelle.

Rukki1 saavutti pelissä tason 14, joka ei ole Wow Classicissa mikään pieni saavutus; pelaajien täytyy pelata päivittäin tuntikausia päivässä päästäkseen tasoon.

Tuoreella videolla paljastuu huoneiston kunto, joka ei ole sieltä siistimmästä päästä. Nurkissa lojuu pizzalaatikoita ja coca-cola-pulloja kasoittain, eikä keittiön tasotkaan olleet nähneet tiskirättiä saatika ainetta ainakaan pieneen hetkeen.

– Tämän taso 14 ja masennus tekevät sinulle, rukk1 kertoi.

Striimaajan asunto karmivassa kunnossa:

 

Nurkka täynnä Coca-Cola -pulloja:

 

Lue uusimmat Twitch-artikkelit täältä.

Latest articles

Liittyvät artikkelit