Roni Back järjestää 1 000 euron aarrejahtikisan kaikille – ”Tavoitteena luoda matskua, jota Suomessa ei ole ennen tehty”

Suomalainen tähtitubettaja Roni Back järjestää aarrejahtikisan, jossa osallistujat tekevät tehtäviä kotoa käsin ja koko kisan voittaja lunastaa 1 000 euroa.

Roni Back julkaisi uuden tempauksensa, jossa hän kertoo järjestävänsä aarrejahtikisan tämänhetkisen maailmantilanteen tuomien vaikeuksien vuoksi. MORE – Mobile Reality on uuden ajan selviytymispeli, jossa osallistujat suorittavat tehtäviä Telegram-ryhmächatissa. Tubettajan luotsaamassa aarrejahdissa kaikki tehtävät suoritetaan kotoa käsin.

Backin järjestämä aarrejahti käynnistyy tulevana maanantaina 29.03 ja kisa huipentuu viikonloppuna käytävään finaaliin. Kilpailussa tulet tarvitsemaan nokkeluutta, kärsivällisyyttä, ongelmanratkaisukykyä ja Roni tietämystä.

Back kertoi Feedille, mistä idea tempaukseen lähti ja kenelle aarrejahtikisa on suunnattu.

– Idea tuli oikeastaan siitä, että käytiin läpi meidän idealistaa ja tämä oli semmoinen idea, jota oltiin pohdittu tekevämme jo aiemmin. Ottaen huomioon tämänhetkisen maailmantilanteen, niin tämä osui aika hyvään kohtaan. Pystytään tuomaan jengille tekemistä ja hauskaa sisältöä kanssa, nyt ainakin ihmisillä on luultavasti aikaa osallistua tähän peliin, Roni aloitti.

Koronaviruspandemian tuomien rajoituksien takia myös sisällöntuottajat ovat joutuneet pähkäilemään sisältöjään, joita sosiaalisiin medioihin tuottaa.

– Sisällöntuottajana pitää nyt pohtia, että mitä sisältöä voi tehdä. Ideoita löytyy, mutta kaikkea ei voi maailmantilanteen takia toteuttaa, mutta tämä idea on sellainen, mikä sopii tähän ajanjaksoon aika hyvin.

– Tavoitteena on luoda matskua Roni Backin YouTube-kanavalle, jota Suomessa ei ole ennen tehty ja joka veisi alaa eteenpäin.

Aarrejahti on suunnattu oikeastaan aivan kaikille ja siihen voi osallistua niin perheen pienemmät kuin iäkkäämmätkin ihmiset.

– Kilpailu on suunnattu ihan vauvasta vaarin kenelle tahansa. Pitää varmasti olla aika monipuolinen tyyppi, että pärjää, koska tehtävät tulee olemaan tosi erilaisia. Kannattaa yleisesti liittoutua ihmisten kanssa, koska vahvuudet ovat kaikilla erilaiset. Liitot ovat siis sallittuja, mutta vain yksi voittaa 1 000 euroa, Roni kiteyttää.

TLDR ohjeet:

  • Lataa Telegram Androidille tästä
  • Lataa Telegram iPhonelle tästä
  • Osallistu Aarrejahtiin tästä
  • Suorita päivän tehtävä
  • Lunasta päivän lopussa avain
  • Kerää jokaiselta arkipäivältä yksi avain (yhteensä 5 avainta)
  • Etenet finaaliin, jos olet löytänyt kaikki 5 oikeaa avainta
  • Finaali käydään lauantain-sunnuntain välillä
  • Koko aarrejahtikisan voittajalle luvassa 1 000 euron pääpalkinto

Roni Back järjestää aarrejahtikisan koko kansalle:

Artikkelikuva: Roni Back

Lue tuoreimmat tubettaja-artikkelit tästä.

Ota meidät seurantaan myös Instagramissa!

Latest articles

Liittyvät artikkelit