Roni Back ja Pinkku Pinsku testaavat oudoimmat jäätelömaut – katso video!

Roni Back ja Pinkku Pinsku testaavat Bäckin Youtube-kanavalla julkaistulla videolla todella mielenkiintoisia jäätelömakuja!

Vaikuttaja ja tähtitubettaja Roni ”Roni Back” Bäckin tänään julkaistussa uudessa Ronin iltapäiväshow-videossa nähdään vieraana toinen erittäin suosittu some- ja tubetähti Pinja ”Pinkku Pinsku” Sanaksenaho.

Videon alussa Bäck esittelee uuden Uskalla-vaatemallistonsa, jonka hän juuri lanseerannut. ”Me ollaan julkastu teille Uskalla-vaatemallisto! Vuosien varrella mä oon halunnu mun videoiden kautta näyttää, että uskaltakaa olla omia itsejänne, uskaltakaa toteuttaa unelmianne ja ennen kaikkea uskaltakaa pukeutua tyylikkäästi!” Bäck vinkkaa.

Bäck viettää vielä kaiken lisäksi itse juurikin tällä päivämäärällä 27-vuotis syntymäpäiväänsä!

https://www.instagram.com/p/CGsD_qLluqk/

Itse tänään julkaistulla Ronin iltapäiväshow-videolla Bäck ja Sanaksenaho maistelevat ”Luigin” tekemiä vähintäänkin mielenkiintoisia jäätelömakuja. Luigi on valmistanut kuusi erimakuista jäätelöä. Videolla nähdään Bäckin ja Sanaksenahon reaktiot seuraaville mauille: Päärynä-sinihomejuusto, maissi, glögi-kardemumma-kaneli, kirpeä kolakarkki, chili ja inkivääri.

Katso mitkä arvosanat Roni ja Pinsku antoivat näille oudoille jäätelömauille!

Lue tuoreimmat Tubettaja-artikkelit tästä.

Seuraa Feedi.fi myös Instagramissa, saadaksesi tuoreimmat jutut suoraan omaan feediisi!

Kuva: Roni Back YouTube

Viimeisimmät artikkelit

Liittyvät artikkelit