Red Bull Can You Make It? -kilpailussa matkustetaan ilman rahaa ja puhelinta

Red Bull Can You Make It? -kilpailussa eri puolelta maailmaa tulevilla joukkueilla on seitsemän päivää aikaa selviytyä Euroopan halki käyttäen valuuttana ainoastaan Red Bullia.

Red Bull Can You Make It? -kilpailu starttaa tiistaina 21. toukokuuta viidestä eri Euroopan kaupungista: Milanosta, Kööpenhaminasta, Budapestista, Barcelonasta ja Amsterdamista. Kilpailu päättyy Berliiniin, jossa joukkueiden tulee ylittää maaliviiva tiistaina 28. toukokuuta.

Kilpailun idea

Kilpailu haastaa kolmen hengen tiimit matkustamaan ilman rahaa ja puhelinta. Eri puolilta maailmaa tulevilla joukkueilla on seitsemän päivää aikaa selviytyä Euroopan halki käyttäen valuuttana ainoastaan Red Bullia. Matkan aikana tiimien tulee suorittaa erilaisia tehtäviä, samalla kun he kuvaavat vlogia matkastaan ja jakavat tämän muun maailman kanssa. Kilpailussa ei ole ainoastaan kyse siitä, mikä tiimi on ensimmäisenä maalissa vaan tärkeintä on matkan aikana kerätyt kokemukset.

Joukkueet lähtevät matkaan ainoastaan 24 Red Bull -tölkin kanssa ja niiden avulla heidän tulee kattaa kaikki tarvittavat ruoka-, majoitus- sekä matkakustannukset, jotta he selviävät seuraavalla väliaikapisteelle, josta he voivat ansaita lisää Red Bullia valuutaksi. Tämän lisäksi joukkueiden tulee suorittaa erilaisia tehtäviä pitkin matkaa.

Suomen joukkue

Suomesta matkaan lähtee viisi tiimiä: Team Chili, Duckventures, Nordic Navigators, Polar Knights sekä vaikuttajatiimi Flying Finns. Vaikuttajatiimi ei osallistu itse kilpailuun, mutta kolmikko on mukana samoilla säännöillä kuin muut luomassa sisältöä seikkailun varrelta. Vaikuttajatiimissä ovat mukana Daniel Ahola, Julia Korpinen sekä Juuso ”TurunPug” Jokinen.

Kaikki kilpailuun osallistuvat joukkueet ja kilpailun seuranta on mahdollista katsoa tapahtuman verkkosivulta. Tämän lisäksi joukkueiden edesottamuksia on mahdollista seurata Red Bullin sosiaalisen media kanavilta.

Alta voit katsoa maistiaisen siitä, mitä on luvassa. Muita uutisiamme voit lukea Viihde-osiostamme.

Latest articles

Liittyvät artikkelit