Daniel Ahola sai YouTubelta lahjan merkkipaalusta – ”Kyllä tää pistää sanattomaks”

Daniel Ahola sai YouTubelta lahjan, kun hänen kanavansa rikkoi 100 000 tilaajan rajan.

Videojätti YouTube lähettää tubettajille palkintoja, kun kanava on rikkonut tietynlaisia rajapyykkejä. 100 000 tilaajan ylittäneelle lähetetään hopeinen plakaatti, miljoonan tilaajan kanavalle kultainen, 10 miljoonan tilaajan kanavalle timanttinen ja 100 miljoonan tilaajan kanavalle harvinainen Red Diamond Creator Award -plakaatti.

Suomalainen somevaikuttaja Daniel Ahola rikkoi 100 000 tilaajan rajapyykin vähän aikaa sitten. 19. lokakuuta postista saapui lahja YouTubelta, hopeinen plakaatti.

Lue myös:

Ahola kertoi fiiliksiään Instagram-tarinat -osiossa.

– Vau, Kyllä tää pistää sanattomaks. Kiitos. Tää oikeesti tuntuu isommalta mitä osasin kuvitella, se kun tää saapuu postissa, tää konkreettinen merkki siitä, et ehkä on saanu jotain aikaseks. Hyvä fiilis, Ahola kertoi tunteet pinnassa.

– Kyllä se pitää itteä aina välil muistuttaa siit fiiliksest ku lähti liikkeelle sillo ja osas tai uskalsi just ja just unelmoida siitä, että joku päivä ehkä vois tehä tätä työkseen. Nyt tässä sitä ollaan. 100k, vau. Voi, kun vois kertoo sille nuoremmalle itelle, et kyll se onnistuu. Siitä ollaan tultu pitkälle.

Kuva: Danielaleksis Instagram

100 000 tilaajan rajapyykki ei saa turkulaisvaikuttajaa kuitenkaan höllentämään kaasupoljinta.

– Ilmeisesti seuraava plakaatti tulee vasta miljoonassa, niin eiköhän lähetä painamaan duunia sitte.

Katso myös: 10 somevaikuttajaa kilpailevat 1 000 eurosta – Roni Back, Mikirotta, Roope Rannisto…

Latest articles

Liittyvät artikkelit