PewdiePien YouTube-kanavassa oli ongelmia – Google varjobannasi?

PewdiePien YouTube-kanavassa ilmeni 22. lokaakuta eriskummallisia ongelmia, kun uusinta videota ei löytynyt YouTuben hausta lainkaan.

Maailmankuulu tubettaja Felix ”PewDiePie” Kjellbergin uusin video ei kerännyt kahdessa tunnissa edes 50 000 näyttökertaa, joka on yli 100 miljoonan tilaajan kanavalle todella outoa.

Fanit alkoivat huomata, että jotain on vialla, sillä normaalisti hänen sisältönsä nousee tavallisesti 300 000 – 500 000 näyttökertaan muutamassa tunnissa.

Suosittu viihdetoimittaja Def Noodles kertoi havainnoistaan Twitterissä ja julkaisi esimerkkejä, mitä tapahtuu, kun hän yritti etsiä PewDiePien videoita YouTuben hauista.

https://twitter.com/defnoodles/status/1319342075553271808

Ei ehtinyt kulua montaa tuntia, kun YouTube antoi virallisen lausunnon Twitterissä tilanteesta ja selitti, että tämä johtui virheestä, eikä varjobannaamisesta. Samalla yhtiö pyysi anteeksi ”tämän aiheuttamista haitoista”.

– PewDiePien varjobannit näyttää olevan korjattu YouTuben puolelta. PewDiePien kanava näkyy nyt hakutuloksissa sekä hänen uusin videonsakin. Ei ole vielä selitystä sille, mikä aiheutti häiriön, YouTuben Ryan Watt kirjoitti.

https://twitter.com/Fwiz/status/1319398949094973440

PewDiePien fanit olivat helpottuneita, kun YouTube ei ollut tarkoituksellisesti ilmoittanut videon varjobannaamista, vaan kyseessä on inhimillinen virhe.

Voihan kyseessä tietenkin olla jonkunlainen testi Googlen ja YouTuben puolelta, mutta eiköhän tässäkin kyse ole pelkästä ihmisen tekemästä pienestä virheestä.

Lue tuoreimmat Tubettaja-artikkelit tästä.

Seuraa Feedi.fi myös Instagramissa, saadaksesi tuoreimmat jutut suoraan omaan feediisi!

Viimeisimmät artikkelit

Liittyvät artikkelit