Visu aloitti YouTuben melkoisella bängerillä – faneilta erittäin lämmin vastaanotto!

Esports- ja vaikuttajaorganisaatio Visu on mennyt hieman omaa tietään, jos vertaa useisiin muihin suomalaisiin esports-organisaatioihin. Visu on ottanut lähestymistavakseen sisällöntuoton sekä somevaikuttajat, jotka ovat tuottaneet hedelmää.

TikTokissa Visu juhli hetki sitten 100 tuhannen seuraajan rajapyykkiä ja miltei heti sen jälkeen organisaatio ilmoitti sometileillään, että he alkavat TikTokin lisäksi tuottamaan sisältöä myös YouTuben puolelle.

Visu julkaisi YouTube-kanavalleen alle viikko sitten ensimmäisen videon ”VIIMEINEN TRAMPALLA VOITTAA 1 000€”. Video on kerännyt hieman vajaassa viidessä päivässä yli 64 000 katselukertaa, joka on kanavan ensimmäiselle videolle varsin nappisuoritus.

Myös kommenttiosio on näyttänyt, että videon on onnistunut, sillä yli 140 kommentin joukosta ei löydy yhtäkään vihakommenttia.

Lue myös: Kivi, paperi, sakset -turnaus – mukana 35 suomalaista somevaikuttajaa!

Videolla Visun keulahahmona tunnettune Rain ohjasi kilpailijoita tekemään erinlaisia haasteita trampoliinilla ja viimeinen trampoliinin päällä pomppiva kilpailija kuittasi 1 000 euron potin.

Videolla esiintyi mm. Kliffa, Basu, Arska, Tosialpha, Koba, Jennijanina ja Visun ulkopuolelta vierailevana tähtenä videolla nähtiin myös YouTubesta tuttu Dokke.

Visu aloitti YouTuben melkoisella bängerillä:

Latest articles

Liittyvät artikkelit