Mizkif avasi 125 000 dollarin Pokemon-kortin – sekosi kääntäessään kortin!

Mizkif avasi 125 000 dollarin Pokemon-kortin viimeisessä livelähetyksessään. Kortin käännyttyessä striimaja alkoi huutaa hysteerisesti.

Pokemon-kortit olivat monien nuorien koulupihoissa iso puheenaihe vuosia sitten. Vuonna 2020 Pokemon-kortit ovat jälleen nousseet ihmisten suosioon, kun tubettajat ja striimaajat ovat alkaaneet aukomaan alkuperäisiä pakkoja lähetyksissään ja videoillaan. Korttien arvot ovat nousseet pilviin, joten on selvää, että myös isot rahasummat saavat katsojia kiinnostumaan sisällöstä.

Monet vaikuttajat ovat aukoneet kymmenillä ja sadoilla tuhansilla dollareilla Pokomen-pakkoja, joista he toivovat arvokkaita kortteja. Fanit ovat myös näyttäneet tykkäävän sisällöstä. Esimerkiksi aiemmin tällä viikolla striimaaja xQc:n striimissä oli yhtäaikaisesti huikeat 142 000 katsojaa katsomassa Pokemon-pakkojen availuja.

Lue myös: Logan Paul osti Pokemon-kortteja 200 000 dollarilla!

Twitch-striimaaja Matthew ”Mizkif” Rinaudo on näyttänyt kiinnostuksensa Pokomen-kortteihin paljon isommin kuin muut vaikuttajat. Hänen onnensa on myös ollut ilmiömäistä. Hän on avannut viime aikoina arvokkaita kortteja läjittäin, mutta viimeisimmässä lähetyksessään kohdalle osui melkoinen lottovoitto.

Mizkif avasi normaalisti striimissään kortteja, kun hän käänsi pakan viimeisen kortin, hän sekosi täysin. Kyseessä oli holografisen version Lugiasta, joka on arvoltaan hurjat 125 000 dollaria.

Kortti on vielä vailla todennusta ja luokitusta, mutta mikäli se päätyy olemaan arvoltaan PSA 10, sen arvo on noin 125 000 dollaria. Samanlainen kortti oltiin myyty marraskuussa eBayn huutokaupassa 129 000 dollarilla.

Mizkif avasi 125 000 dollarin Pokemon-kortin:

Mizkifin tuuri ei jäänyt pelkästään 125 000 dollarin korttiin. Yhdysvaltalainen striimaja avasi myös todella harvinaisen Tyhplosion #17 -kortin. Kortin arvo on noin 25 000 dollaria ja se on todella vaikea löytää.

Pokemon-pakkojen availu ei ole ainakaan hetkeen poistumaan Mizkifin lähetyksistä. Hän on selkeästi nauttinut tekemästään sisällöstä ja tuurikin näyttää olevan hänen puolellaan.

Lue uusimmat striimaaja-artikkelit täältä.

Latest articles

Liittyvät artikkelit