Logan Paul osti Pokemon-kortteja 200 000 dollarilla!

25-vuotias multimiljonääri, YouTube-tähti ja striimaaja Logan Paul osti Pokemon-kortteja kevyesti noin 200 000 dollarilla!

Uudella videolla Logan Paul paljastaa kuinka pitkälle hänen pieni harrastuksensa on karannut. Aluksi Logan tapaa kortti asiantuntijan, joka kertoo hänelle korteista suurimmat pointit: Kuinka kortit arvotetaan ja luokitellaan, sekä mitkä tekijät tähän vaikuttavat. Tapaamisen jälkeen se onkin sitten menoa, Logan on täysin koukussa ja kasvattaa korttikokoelmaansa jatkuvasti. Lopulta hän päätyy huutamaan First edition booster boxista 165 000 dollaria huutokaupassa! Ennen tätä Paul on lisäksi työntänyt yksittäisiin kortteihin 50 000 dollaria.

Logan Paul poseeraa First edition booster boxin kanssa Instagramissa

Loganin mielestä Pokemon-keräilykorttien ostaminen on muutakin kuin pelkkä joka pojan unelmaharrastus. Se voi olla jopa rahallisesti itseasiassa erittäin kannattavaa. Ei tarvita kuin yksi oikea kortti pakasta ja koko 200 000 dollarin sijoitus pyörähtää voiton puolelle.

Logan Paul osti Pokemon-kortteja 200 tuhannella dollarilla:

Logan avaa striimissä livenä ostamansa First edition booster boxin perjantaina 9.10! ( Lauantaina 10.10 klo 04.00 Suomen aikaa).

Lue tuoreimmat YouTube-artikkelit tästä.

Latest articles

Liittyvät artikkelit