MattePlays joutui leikkauspöydälle – tuli itselleen täytenä yllätyksenä

MattePlays joutui leikkauspöydälle kun satunnaisten rytmihäiriöiden jälkeen hän päätti käydä lääkärissä, jossa hän sai diagnoosin oireistaan.

Tubettaja MattePlays julkaisi videon, jossa hän kertoi aluksi, kuinka hänellä on ollut satunnaisia rytmihäiriöitä tosi pitkään. Lääkärissä hän ei ole kuitenkaan käynyt tutkimuksissa, mutta oli nyt ryhdistäytynyt saadakseen tiedon, että kaikki olisi kunnossa.

Sairaalassa kuitenkin huomattiin, että hänen sydänfilmissä oli poikkeama. Diagnoosi tuli Matelle täysin puskista, sillä hän omien sanojen mukaan oli lähtenyt ”takki auki” lääkäriin.

”Syntymästä asti, mun sydämeen on kehittynyt yksi ylimääräinen oikorata, joka on johto, mitä pitkin sähkö menee, kun sydän lyö. Ylimääräinen oikorata aiheuttaa mun sydämessä eteisvärinää, joka ilmenee satunnaisina rytmihäiriöinä. Rytmihäiriöt eivät ole mulle hengenvaarallisia, koska mä oon sen verran nuori. Mutta, sitten kun olen vanhempi ja semmoinen tulisi, se aiheuttaisi mulle pyörtymisen.” Matte kertoo videollaan.

MattePlays joutui leikkauspöydälle – tuli itselleen täytenä yllätyksenä:

Videon lopussa hän kertoo päivittävänsä oloaan Instagramissaan. Tarinat -kohdassa Matte oli julkaissut kuvan, jossa kertoo leikkauksen onnistuneen.

Artikkelikuva: MattePlays / YouTube

Lue tuoreimmat tubettaja-artikkelit tästä.

Käy tutustumassa myös Feedin TikTokkiin!

Latest articles

Liittyvät artikkelit