MattePlays testasi tatuointia – häviää iholta parissa viikossa!

MattePlays testasi hieman erilaista tatuointia. Kyseessä eivät olleet ihan perinteiset tatuointimenetelmät, vaan parissa viikossa haihtuva tatuointi.

Kun perinteinen tatuointi pysyy iholla loppuelämän ajan, on oltava vaihtoehto niille, jotka eivät mustetta halua koko elämäänsä katsoa. Useimmat muistavat lapsuudesta tutut ”tarratatuoinnit”, jotka pysyivät iholla muutaman päivän. Nyt ei kuitenkaan ole kyse tällaisista, vaan ihan aikuisillekkin tarkoitetusta tatuontipaketista.

Inkbox tarjoaa kotisivuillaan (inkbox.com) noin 40 euron tatuointipakettia, jossa mukana tulee kaikki tarvitsemasi parin viikon tatuointiin.  Matte valitsi itselleen ”vapaan käden”-paketin, jossa mukana ei tullut valmista kuviota. Vaihtoehtoja kuvioille lyötyy nettisivuilta laidasta laitaan.

Paketin mukata tulevilla tarvikkeilla voit joko suunnitella tatuointisi paperille, ja piirtää sen avulla iholle, tai mennä vain vapaalla kädellä.

Oikea tatuointimuste piirretään ihoon neulan avulla, joten musteen piirtäminen luonnollisesti voi sattua. Inkboxin ”tatuoinneissa” ei neuloja käytetä, joten myöskään kipua ei ole, ainakaan Matella.

Tsekkaa videolta miltä Mikaelin taideteos loppujen lopuksi näytti!

Lue tuoreimmat Tubettaja-artikkelit tästä.

Kuvat: MattePlays YouTube

Latest articles

Liittyvät artikkelit