Joe Rogan ei pysty pelaamaan enää videopelejä – ”Toivoisin, etten olisi hölmö”

Joe Rogan kertoi podcastissaan videopeliaddiktiostaan, ja siitä miten hän ei pysty lopettamaan pelaamista vain yhden tunnin jälkeen.

Menestynyt juontaja sekä urheiluselostaja Joe Rogan ylläpitää yhtä maailman suosituimpaa podcast-ohjelmaa nimeltään Joe Rogan Experience. Stand-up koomikkonakin tunnettu Rogan on keskustellut vieraidensa kanssa videopeleistä useamman kerran, ja jaksossa #1666 Rogan keskusteli vieraansa Duncan Tusselin kanssa, kuinka videopelit voivat olla kaikista addiktoivinta tekemistä hänelle.

Juttu alkaa kohdasta: 1:57:50

”Se [pelaaminen] muuttuu pakkomielteiseksi. Juutut niihin hemmetin peleihin, koska ne ovat niin jännittäviä. Toivoisin, etten olisi hölmö, voisin pelata vain yhden tunnin ja lopettaa sen jälkeen, mutta en pysty. Tunnin kohdalla, alan tuntea mihin kursori on menossa, kun liikutan hiirtä. Olen liian tyhmä, innostun ja jumitun pelaamiseen.”, Rogan kertoi.

Hän totesi myös, että videopelit ovat ”hauskempaa” tekemistä kuin mikään muu, paitsi perheensä ja rakkaiden ihmisten kanssa vietetty aika.

Rogan joutui aikaisemmin lopettamaan videopelien pelaamisen terveyssyistä.

Spotify osti suoratoiston yksinoikeuden Roganin podcastiin vuonna 2020. Sopimuksen arvioidaan olevan 100 miljoonan dollarin arvoinen.

Katso myös: Video: Mizkifin kruisailut golfautolla päättyi ikävästi – moderaattorin käsi murtui

Haluatko uutiset suoraan Feediisi? Seuraa meitä Instagramissa tästä!

Latest articles

Liittyvät artikkelit