Video: Mizkifin kruisailut golfautolla päättyi ikävästi – moderaattorin käsi murtui

Mizkifin kruisailut golfautolla päättyi ikävästi, kun auto kellahti kyljelleen ja striimaajan moderaattorin käsi jäi auton alle ja murtui.

Videossa Matthew “Mizkif” Rinaudo lähtee ajamaan golfautolla ja lisää vauhtia melkoisesti. Jyrkkä käännös oli kuitenkin liikaa ja auto kaatui moderaattorin Sennyn puolelle kyljelleen.

Tömähdyksen jälkeen Mizkif kysyi moderaattoriltaa: ”Voi luoja. Oletko kunnossa?”.

– En, käteni murtui. Nostakaa minut ylös, nostakaa minut ylös, nostakaa minut ylös, Mizkifin moderaattorina toimiva Sennyk vastaa.

Onnettomuuden jälkeen striimi loppui nopeasti, ja VOD poistettiin lähes heti. Epäuskoiset fanit saivat twitteristä varmistuksen, mitä oli käynyt, kun Senny vahvisti käden murtuneen ja postaukseen röntgenkuvan.

https://twitter.com/sennyk4/status/1406447208111685633

Sunnuntaina Mizkif pyysi käsipaketissa olleelta Sennylta anteeksi ja pahoitteli myös katsojille hänen holtitonta ajamistaan. Hän jatkoi myös, että aikoo maksaa lääkärilaskun, joka kohosi ambulanssikulujen takia 20 000 dollariin.

– 20 000 dollaria murtuneesta kädestä? Tiedän, kaveri. Tiedän. Puolet siitä on siitä v*tun kyydistä sinne. Se on naurettavaa. Sennyk [maksaa sen] minun rahoillani. En aio katsoa pankkitiliäni, Mizkif kertoi.

Mizkifin kruisailut golfautolla päättyi ikävästi:

Lue uusimmat striimaaja-artikkelit täältä.

Artikkelikuva: Mifkif Twitch

Latest articles

Liittyvät artikkelit