FaZe Clanin Ewok tuli kaapista ulos – lue koskettava viesti!

Faze Clanin Ewok tuli kaapista ulos juuri kansainvälisenä kaapista ulos- päivänä (National Coming Out Day).

Fortnite-striimaaja Soleil ”Ewok” Wheeler oli heinäkuussa 2019 ensimmäinen nainen, jonka kanssa eSports-organisaatio on kirjoittanut sopimuksen. Heti pestaamisensa jälkeen Ewok nousi yleisön keskuudessa hitiksi.

Kulissien takana Ewok on kuitenkin kamppaillut identiteettinsä kanssa ja nyt 11. lokakuuta, kansainvälisenä kaapista ulos- päivänä hän käytti tilaisuuden hyväksi ilmaista sukupuolensa ja seksuaalisen suuntautumisensa.

– Olen transsukupuolinen. Sukupuoli ja seksuaalinen suuntautuminen eivät ole sama asia. Olen myös biseksuaali, Ewok kirjoittaa ulostulo viestissään, jonka hän jakoi Twitterin kautta.

Tulossa kaapista ulos.. Lukekaa, Ewok twiittasi:

Ewok otti tehtäväkseen levittää positiivista sanomaa, joka rohkaisisi muita ottamaan samat askeleet kuin hän, kun he vain ovat itse siihen valmiita.

– Tänään on kansainvälinen kaapista ulos- päivä. Kaikki eivät ole valmiita tulemaan kaapista ulos. Eikä kyse olekaan vain ulos tulemisesta. Kyse on iloita muiden puolesta ja kävellä vihdoin vapaana paratiisissa. Monille olet rakastettu. Ei kiirettä, Ewok kirjoittaa.

Striimaajaa tukevat viestit ja kommentit ovat suorastaan alkaneet tulvia, sen jälkeen kun Ewok julkaisi viestinsä. Esimerkiksi Alex ”Goldenboy” Mendez, Benjamin ”DrLupo” Lupo ja itse FaZe Clan lähettivät kaikki tukensa ja rakkautensa nuorelle striimaajalle.

Lue uusimmat striimaaja-artikkelit täältä.

Seuraa Feedi.fi myös instagramissa, saadaksesi tuoreimmat jutut suoraan omaan feediisi!

Latest articles

Liittyvät artikkelit