Dr Disrespect vihjasi mahdollisesta yhteisestä striimistä PewDiePien kanssa!

Dr Disrespect vihjasi, että hän saattaisi tällä viikolla pelata supersuosion saavuttanutta Among Us -peliä Youtube-tähti PewDiePien kanssa!

InnerSlothin indie-peli Among Us yllätti tänä vuonna kaikki, kun se koki ennennäkemättömän suosioryöpyn, sillä peli on alun perin julkistettu jo kaksi vuotta sitten. Yksinkertaistetusti pelissä 4-10 hengen porukasta 1-3 pelaajaa valitaan huijareiksi, jotka yrittävät sabotoida muun miehistön toimintaa ja eliminoida heitä. Miehistön tehtävänä on taas yksinkertaisesti suorittaa tehtäviä, jotta avaruusalus pysyy toimintakykyisenä ja samalla miehistön tulee koettaa selvittää, ketkä heidän joukossaan ovat huijareita.

Aikooko Dr Disrespect striimata Among Us -peliä?

Internet julkkis ja striimaaja Dr Disrespect ei ole vielä toistaiseksi lähtenyt ko. pelin striimaamiseen mukaan, mutta hänen katsojansa ovat jatkuvasti pommittaneet hänen lähetyksissään, että voisiko hän pelata peliä.

Marraskuun 8. päivänä Dr Disrespect vastasi vihdoin faneilleen, jotka ovat pyytäneet häntä pelaamaan supersuosittua peliä.

– Tiedättekö, yhtä asiaa minulta kysytään kokoajan. Milloin aion pelata Among Us -peliä. En ole koskaan pelannut sitä. Pelaan PewDiePien kanssa, ensi viikolla. Se on sinusta kiinni PewDiePie! Dr Disrespect heitti lähetyksessään.

Katso klippi Dr Disrespectin lähetyksestä:

Possible Pewdiepie collab this week
byu/Punkbutt inDrDisrespectLive

Saa nähdä todella toteutuuko Dr Disrespectin suunnittelema Among Us -striimi PewDiePien kanssa, mutta ainakin se olisi varmasti huikeaa sisältöä katsojille!

Lue uusimmat striimaaja-artikkelit täältä.

Seuraa Feedi.fi myös instagramissa, saadaksesi tuoreimmat jutut suoraan omaan feediisi!

Kuva: DrDisRespect YouTube

Latest articles

Liittyvät artikkelit