YouTuben vihatuimmat videot – tunnustatko katsoneesi nämä?

YouTube on paikka, josta löytyy varmasti jokaiselle jotakin katseltavaa. Listasimme YouTuben vihatuimmat videot tällä hetkellä.

On kyse sitten musiikista, paidan väristä, puhelimen merkistä tai vaikka videoista, on ihmisillä moneen asiaan oma mielipiteensä. YouTube tekee mielipiteen kertomisesta hyvin yksinkertaista; joko tykkäät tai et tykkää.

Vaikka ei tykättyjä, eli disliketettyjä videoita on palvelussa mielin määrin, nousevat muutamat videot ylitse muiden. Näihin lukeutuvat mm. videojätin itse joka vuosi julkaisemat Rewind-videot. Moni vihattu video kerää myös tykkäyksiä joidenkin katsojien silmissä, joskus jopa enemmän kuin itse dislikejä, mutta listan kärkeä pitää selvästi yksi maailman vihatuimmista videopätkistä.

Tunnustatko katsoneesi jonkun, tai jopa kaikki näistä videoista?

YouTuben vihatuimmat videot

5. Miroshka TV – Learning Colors Multi-Colored Eggs on the Farm (6,9 miljoonaa dislikeä)

4. YouTube Rewind 2019 – For The Record (9,1 miljoonaa dislikeä)

3. Pinkfong – Baby Shark Dance (9,6 miljoonaa dislikeä)

2. Justin Bieber – Baby (11 miljoonaa dislikeä)

Justin Bieberin ”Baby” hallitsi pitkään vihatuimman videon ykkössijaa, mutta on sittemmin kerännyt jopa enemmän tykkäyksiä kun dislikejä.

1. Youtube Rewind 2018 – Everyone Controls Rewind (18 miljoonaa dislikeä)

Vihatuimman videon tittelin saa siis palvelun oma tuotos, joka on Rewind-video vuodelta 2018. Videolla on myös muista listan videoista poiketen huomattavan vähän tykkäyksiä, joten se on varmasti yksi palvelun suurimmista pohjanoteerauksista.

Lue tuoreimmat Viihde-artikkelit tästä.

Latest articles

Liittyvät artikkelit