YouTube otti Daniel Aholan videot kovaan syyniin – ”Saatan menettää mun YouTube-kumppanuusohjelman”

Daniel Ahola kertoi tiistai-aamuna Instagramin tarinat -osiossa tilanteesta, johon YouTube oli hänet laittanut. Turkulaissomettajan vanhat vlog-videot ovat kärsineet ”demonetized” -tilanteesta, eli videoihin on tullut K-18 ikäluokitus sekä mainostuloja ei videoista enää kerry. Instagram-tarinat ovat katsottavissa 24 tuntia ja voit katsoa ne täältä.

– Tällä hetkellä pieni situation mun YouTubessa meneillään. Jostain syystä YouTube päätti ottaa mun kanavan linssin alle ja mun vanhoihin vlogeihin alkoi tulemaan viimesen viikon aikana joka päivä uuteen vlogiin K-18 ikäluokitus, Ahola kertoi Instagramissa.

– Sitten niitä alettiin demonetisoimaan oikeen huolella. Kun niitä demonisitiointeja tuli niin nopeasti, niin YouTube laittoi mun kanavan tarkistukseen, sillai että saatan menettää mun YouTube-kumppanuusohjelman, Ahola jatkoi.

Lue myös: Daniel Ahola tyrmäsi Shokkiäijän – somevaikuttajat ottivat toisistaan mittaa nyrkkeilykehässä!

Ratkaiseva päätös

Seuraavaksi Ahola oli kovan ratkaisun edessä, sillä vuosien aikana tehnyt videot olivat hänen YouTube-kanavansa ”päätuloja”

– Sit mä kelasin, että mitä mun kannattais tehdä ja päädyin tällaiseen ratkaisuun; kävin keskustelua YouTube-chatin kanssa ja päädyin siihen lopputulokseen, että paras on vain demonesitisoida kaikki mun vanhat vlogit, joista käytännössä muodostui mun kanavan päätulo. En halunnu riskeerata, että mun kanava poistetaan siitä kumppanuusohjelmasta, joten poistin ne (vlogit), Ahola kertoi päätöksestään.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että Aholan vanhat- ja tulevat vlogit näkyvät enää jäsenet -osiossa. Eli vlogeja pääsee jatkossa katsomaan 5 euron maksumuurin takaa.

– Pistetään vlogit tonne jäsenet -osioon, joten jos jengi haluaa katsoa vanhoja vlogeja, niin ne näkee sieltä.

– Videoita tulee, vlogeja tulee, käytännössä tulee enemmän kuin ennen, ehkä tämä on loppujen lopuks ihan hyvä juttu.

Aholan YouTube-kanavan normaalille puolelle tulee jatkossakin videoita, mutta vlog-videot ovat nyt YouTuben syynin takia siirretty jäsenet -osion puolelle.

Latest articles

Liittyvät artikkelit