Connect with us

Twitch

xQc:n uhkapeliriippuvuus videopeleissä on pahentunut – ”Jokainen peli on vain uhkapeliä”

Twitch-striimaaja Felix “xQc” Lengyel on kertonut sairastavansa uhkapeliriippuvuutta, joka ilmenee jokaisessa pelaamassaan pelissä. Striimaaja ei ole hämmästynyt pahentuneesta uhkapelaamisriippuvuudestaan.

Published

on

Twitch-striimaaja Felix “xQc” Lengyel on kertonut sairastavansa uhkapeliriippuvuutta, joka ilmenee jokaisessa pelaamassaan pelissä.

Twitch-striimaajatähti Felix “xQc” Lengyel myöntää olevansa riippuvainen videopelien sisäisestä uhkapelaamisesta, johon voi laittaa niin pelien omaa valuuttaa kuin oikeaa rahaakin. XQc:n taipumus harrastaa uhkapelaamista ilmenee erityisesti striimatessaan Gambling Simulator -peliä. 

Tämä ei ole striimaajan ensimmäinen kerta, kun hän tiedostaa riippuvuutensa vaan sitä on ilmennyt aiemminkin. Tällä kertaa xQc on kertonut uhkapelaamiseen ulottuvan jokaiseen pelaamaansa peliin.

Lue myös: xQc reagoi TurunPugin auton räjähdykseen – striimaaja säikähti ja oli sanaton pamauksesta!

25. huhtikuuta pidetyssä striimissään xQc kertoi harrastavansa videopeleissä uhkapelaamista mahdollisuuksiensa mukaan.

Advertisement

– Minulla on yksi isoimmista sairaimmista addiktoivista persoonista mitä voit ikinä löytää, kertoo xQc. 

Striimaaja myös huusi ja toisti striimissä useaan kertaan olevansa sairas liittyen uhkapelaamisriippuvuuteensa.

– Jokainen pelaavani peli on vain uhkapeliä. GTA, pelaan uhkapeliä. Minne tahansa menenkin, pelaan vain uhkapelejä, kertoo xQc.

Advertisement

xQc ei ole kuitenkaan hämmästynyt riippuvuudestaan ja kertoo pitävänsä uhkapelaamisesta myös varallisuutensa vuoksi. Striimaaja kuitenkin korosti tietävänsä olevan muitakin, jotka eivät ole yhtä onnekkaita, ja siksi hänen tulisi välttää uhkapelaamista.