xQc reagoi TurunPugin auton räjähdykseen – striimaaja säikähti ja oli sanaton pamauksesta!

19. maaliskuuta Twitchissä koettiin tärykalvoja tärisyttävä hetki, kun suomalaisen Twitch-striimaajan Juuso ”TurunPug” Jokisen striimissä hänen autonsa kirjaimellisesti räjähti palasiksi. Striimaajan yli kymmenen vuoden ajan omistuksessa olleeseen Ford Fiestaan viritettiin 37 kiloa dynamiittia, jotka jättivät autonromusta jäljelle vain muutamia osia räjähdyksen jälkeen.

Striimissään Jokinen räjäytti autonsa Twitch-katsojilleen antamansa lupauksen johdosta, sillä hän saavutti viime vuoden lopulla pidetyssä subathonissa eli striimausmaratonissa yli 10 000 maksavaa Twitch-tilaajaa.

Video auton räjäytyksestä lähti leviämään somessa nopeasti, sillä TurunPug on yksi Suomen suosituimmista striimaajista. Reddit-sivustolla videoon reagoitiin nopeasti, ja muun muassa maailman ykkösstriimaajiin kuuluva Félix ”xQc” Lengyel löysi pätkän Jokisen auton räjäytyksestä. XQc:lla oli striimi käynnissä, jossa hän katsoi Turunpugin videon suorana yli 10 000 katsojan kanssa.

Lue myös: Striimaaja xQc osti upouuden Bemarin ja McLarenin – omistaa autokokoelman, mutta ei ajokorttia!

Auton kovaääninen äkillinen räjähdys teki xQC:hen vaikutuksen, sillä striimaaja säpsähti säikähtäessään auton räjähdystä ja hänen suunsa loksahti auki.

– Mitä v*ttua?! Tuo oli niin kovaääninen, toistelee xQc.

Reaktion jälkeen striimissä vallitsee hiljaisuus ja xQc jää sanattomaksi nähtyään videon ensimmäistä kertaa. Striimaajan tarkastellessa räjähdystä toisen kerran tämä säpsähtää uudelleen vielä yllättyneempi ilme kasvoillaan.

– Miten edes teet tuon, ihmettelee xQc.

xQc:n reaktiot ja kommentit Jokisen videoon ovat katsottavissa kokonaisuudessaan striimaajan YouTube-kanavalta koostevideolta. Kyseinen video on julkaistu 21. maaliskuuta ja se on saanut tähän mennessä lähes 150 000 näyttökertaa. TurunPugin räjäytysvideo on kerännyt mainetta myös xQc:n videon otsikoinnilla, jossa lukee: ”Striimaaja räjäyttää oman autonsa.”

Katso xQc:n säikähtynyt ja yllättynyt reaktio TurunPugin auton räjäytykseen

Artikkelikuva: xQc & Turunpug Twitch

Latest articles

Liittyvät artikkelit