Twitchissä lukuisia feikki Elon Musk striimejä – huijaavat kryptovaluutan avulla

Twitch on joutunut sulkemaan monta feikki Elon Musk striimiä, jotka ovat päässeet katselluimmiksi striimeiksi bottien avulla.

Twitchiä vastaan on tällä hetkellä kääntynyt jonkun näköinen huijari tai -joukko, jossa Elon Musk pitää kryptovaluutta giveaway striimiä. Striimit ovat sisältäneet hyvin paljon keinotekoisia katsojia, josta syystä striimeille on kertynyt jopa 40 000 katsojaa yhtä aikaa.

Kun yksi striimi suljetaan, tulee toinen yhtä nopeasti takaisin striimaamaan samaa lähetystä. Lähetyksissä pyörii Elon Muskista tallennettu video, jossa hän puhuu yleisistä asioista, eivätkä ne liity lähetykseen millään tavalla. Käyttäjien nimet ovat ’elonmusk’ nimellä, jonka perässä oli satunnaisia numeroita.

On selvää, ettei yhdellä maailman rikkaimmista henkilöistä ole virallista Twitch kanavaa. Hänen videotallenteita ollaan käytetty aikaisemminkin, jotka ovat paljastuneet huijauksiksi. Aiemmin tänä vuonna Muskin, sekä monien muiden julkisuuden henkilöitten, kuten Barack Obaman, Twitter käyttäjät hakkeroitiin, jonka avulla huijattiin yli 100 000 dollaria.

VIDEO: Feikki Elon Musk striimi:

Se, kuka tämän takana on, ei ole vielä lopettanut yrittämistään, vaan on tälläkin hetkellä jakamassa ”lähetystä” Twitchissä uudella käyttäjänimellä.

Feedi.fi Instagramissa on tällä hetkellä arvonta, jossa voit voittaa 50 euron lahjakortin S-ryhmän kauppoihin! Käy osallistumassa arvontaan täältä. Arvonta päättyy 01.11.2020 kello 23:59.

Lue uusimmat striimaaja-artikkelit täältä.

 

Latest articles

Liittyvät artikkelit