Striimaaja xQc osti upouuden Bemarin ja McLarenin – omistaa autokokoelman, mutta ei ajokorttia!

Maailman seuratuimpien Twitch-striimaajien joukkoon kuuluva xQc on hankkinut autokokoelmaansa kaksi uutta autoa, vaikka ei itse omista ajokorttia. McLaren 720s Spider ja BMW X6M liittyvät striimaajan autokokoelmaan vuonna 2020 ostetun Teslan kanssa. 

Félix ”xQc” Lenqyel on 26-vuotias kanadalainen Twitch-striimaaja ja entinen Overwatch-ammattilaispelaaja. Hän striimaa täyspäiväisesti Twitchiin ja työskentelee kanadalaiselle e-urheiluorganisaatiolle Luminosity Gamingille. Hänellä on 9,9 miljoonaa seuraajaa Twitchissä ja tekee myös YouTube-videoita lähes 2 miljoonan tilaajan suuruiselle kanavalleen. XQc kuuluu viiden maailman seuratuimman Twitch-striimaajan joukkoon, ja esimerkiksi mainostulot, lahjoitukset ja brändisponsorointi mahdollistaa hänelle suurien summien tienaamisen pelkästään Twitchissä.

Lue myös: Striimaaja luotti liikaa omaan Teslaansa – automaattinen ajotila aiheutti “läheltä piti”-tilanteen!

Menestyksekkään striimausuran johdosta xQc on hiljattain ostanut itselleen 300 000 dollarin arvoisen urheiluauton, josta ei hevosvoimia puutu. Kyseessä on McLaren 720s Spider -auto ja striimaaja on ostanut auton vain autokokoelmaansa varten, sillä xQc:lla ei ole ajokorttia. Syynä on hänen mukaansa ajamisensa vastuuttomuus, eikä hänellä ole kiinnostusta hypätä ratin taakse.

Autolla mässäily ei loppunut kuitenkaan tähän, sillä xQc kertoi viime lauantain striimissään ostaneen toisenkin auton, johon hän on rakastunut toden teolla. Kyseessä on BMW X6M, mutta striimaaja ei kerro mallin valmistusvuotta.

– Se on vähän bisnestä ja se on itse asiassa älytöntä. Pidän siitä paljon ja olen tyytyväinen siihen, sanoi xQc.

xQc:n seuraajat ovat ihmetelleet, miksi striimaja ei ostanut Lamborghini Urusta BMW:n sijaan, mutta xQc selittää syyn sen mukana tulevista eduista.

– Urus on kallis ja siinä ei ole kaikkia siistejä etuja BMW:hen verrattuna. Se on kuin kisa-auto, liikkuu kuin hullu, ja siinä on älyttömän siistejä ominaisuuksia mukana, hehkuttaa xQc katsojilleen.

Näiden kahden uutuuden lisäksi xQc:n autotallissa on myös vuonna 2020 hankittu Tesla, joten striimaajan moderni autokokoelma on jo hyvällä alulla.

Artikkelikuva: xQcOW, YouTube

Viimeisimmät artikkelit

Liittyvät artikkelit