Twitchin työntekijät kertovat kokeneen rasismia ja ahdistelua yrityksessä

Twitchin työntekijät kertovat, että koko suoratoistoalustan historian aikana ovat kokeneet välinpitämättömyyttä heitä kohtaan.

Twitchin toimitusjohtaja Emmett Shear twiittasi aikaisemmin heinäkuussa seuraavan kuvan koskien työympäristöön liittyvistä asioista. Pian tämän lausunnon jälkeen entinen Twitchin työntekijä kääntyi GamesIndustry.biz -sivuston puoleen puhuakseen seksismistä, rasismista ja väärinkäytöksistä.

Olen ollut epäröivä kertomaan tarinani ja tapahtumia, jotka tapahtuivat minulle työskennellessäni Twitchissä”, hän sanoi, ”mutta viimeisimpien tapahtumien ja heidän Twitterissä antamien lausuntojen myötä tunnen olevani pakko jakaa ja puhua vastaan heidän valhe ”turvallisesta yhteisöstä”.”

Twitch pyyhkäisi toistuvasti häirintää ja hyväksikäyttöä maton alle: seksuaalista, suullista, fyysistä hyväksikäyttöä ja rasismia. Ja ei vain omaa. Se tapahtui toimistossa. Tapahtumissa. Kokouksissa ja suljettujen ovien takana. Se oli rehottavaa ja väistämätöntä. Kuulimme siitä salissa. Näimme sen pöydällemme. Se oli avoin ja osa työtä.

Seuraavien kuukausien aikana GamesIndustry.biz on keskustellut 16 Twitchin työntekijän kanssa jokaisesta yrityksen aikakaudesta, myös Justin.tv:n ajoilta. Muutamat sanoivat, että he eivät koskaan nähneet mitään sellaista aikanaan yrityksen kanssa; useimmilla heistä oli kuitenkin tarinoita, jotka vahvistivat alkuperäisen työntekijän väitteiden eri näkökohdat.

Kun he kertoivat Twitchille, mitä he olivat kuulleet kyseisiltä työntekijöiltä, ​​yrityksen edustaja vastasi: ”Otamme kaikki tämäntyyppiset väitteet erittäin vakavasti palveluissamme tai yrityksessämme  ja työskentelemme nopeasti ja vastaamalla niihin tarvittaessa. Kaikki päinvastaiset ehdotukset vääristävät kulttuuriamme, johtajuutta ja arvoja.”

”Kukaan ei ottanut naisia tosissaan”

Yksi yleisimmistä väitteistä, jonka kuulimme työntekijöiltä, ​​oli, että Twitch ei ole ystävällinen ympäristö naisille, ja erään yrityksen mukaan yritys osoitti ”nimenomaista suvaitsevaisuutta misogyniaa kohtaan”.

Se oli poikaseura”, yksi nainen kertoi.  ”Oli selvä puolueellisuus, selvä tunne, että naiset ja miehet olivat erilaisia, ja naisille ei annettu samoja mahdollisuuksia. He olivat saalista.”

Yksi varhaisista työntekijöistä muisteli toimistossa olevan rennon seksismin ilmapiiriä, joka vaihteli tietämättömyydestä suoranaiseen naisvihaan. Toinen sanoi, että oli tavallista kuulla naisia ​​”nartuiksi” toimistossa.

Yksi työntekijä muistutti Kaceytron -nimisestä striimaajasta esimerkkinä siitä, että hänestä oli paljon huolta, kun hän alkoi pitämään Twitchissä matalia toppeja.

Tämä nainen on ongelma, koska hän näyttää liikaa rintavakoansa. Ja meidän on keksittävä tapa, joka ei taivuta sääntöjämme mutta antaa meidän saada hänet pois tältä verkkosivustolta.”  Vuosien mittaan Twitch on kieltänyt, keskeyttänyt tai varoittanut naisia ​​imetyksestä, vartalomaalauksesta, kuntosalin yllään käyttämisestä ja cosplay-peleistä Chun Li -miehenä.

Jos haluat lukea aiheesta lisää, käy katsomassa uutinen täältä.

Lue tuoreimmat viihde-artikkelit tästä.

Seuraa Feedifi myös Instagramissa, saadaksesi tuoreimmat jutut suoraan omaan feediisi!

Latest articles

Liittyvät artikkelit