Connect with us

Twitch

Twitch päivittää käyttöehtojaan – nuorisotermeille bannia!

Published

on

Twitch päivittää käyttöehtojaan, uusia nuorisotermejä kiellettyjen listalle. Kiusaamiseen ja häirintään entistä tiuksempi linja!

Twitch päivittää käyttöehtojaan, uusia nuorisotermejä kiellettyjen listalle. Kiusaamiseen ja häirintään entistä tiukempi linja!

Kiusaaminen ja häirintä on nykyään jatkuvasti tapetilla niin internetissä kuin elävässä elämässäkin. Varsinkin sellaisissa palveluissa kiusaaminen ja häirintä on erittäin iso ongelma, jossa tätä voidaan harjoittaa nimimerkin takaa. Esimerkiksi Amazonin omistamassa suoratoistopalvelu Twitchissä asia on otettu suurennuslasin alle ja käyttöehtoja koskien erityisesti seksuaalista häirintää kiristetään.

Lue myös: Twitch testaa uutta tapaa jolla voi mukauttaa seurattujen kanavien luetteloa

Twitch päivittää Vihamielinen käytös ja ahdistelu -käyttöehtojaan esimerkiksi siten, että se kieltää osittain muutamien nuorisotermien käytön. Kiellettyihin termeihin kuuluvat mm. ”simp”, joka tarkoittaa suomeksi käännettynä jotakuinkin henkilöä, joka tekee aivan liikaa/mitä vain pitämänsä henkilön eteen. ”Incel” tarkoittaa sellaista henkilöä, joka ei harrasta tai ei ole koskaan harrastanut seksiä, vaikka olisi halunnutkin. ”Virgin” taas tarkoittaa yksinkertaisesti neitsyttä.

Advertisement

Twitch kuitenkin selventää, että nämä termit eivät ole aivan kokonaan kiellettyjen listalla, vaan käyttöyhteys otetaan huomioon. Kiusaamismielessä termit ovat täysin kiellettyjä. Uudet ja tiukemmat käyttöehdot otetaan käyttöön 22. tammikuuta 2021 klo 20 Suomen aikaa. Voit lukea päivitetyt käyttöehdot kokonaan täältä.

Lue uusimmat striimaaja-artikkelit täältä.

 

Advertisement