Twitch testaa uutta tapaa jolla voi mukauttaa seurattujen kanavien luetteloa

Twitch testaa uutta tapaa, jolla voit mukauttaa seurattujen kanavien luetteloa, joka on ennen suodattanut lähetyksiä katsojaluvun perusteella.

Viime aikoihin asti, Twitch on lajitellut seuratut kanavat striimien katsojaluvun mukaan. Mitä enemmän katsojia on, sitä korkeammalla striimaajat ovat listalla.

Tämä ei todellisuudessa auta pieniä striimaajia kasvattamaan heidän yleisöä, vaikka pieni määrä henkilöitä seuraisikin kanavaa. He eivät tule näkyville katsojille, jotka seuraavat myös isompia striimaajia.

Nyt Twitch testaa uutta tapaa joidenkin käyttäjien ”Seuratut kanavat” -osiossa, joka lajittelee kanavat katselukäyttäytymisen perusteella, joka pitäisi vaikuttaa siihen, että pienempiä striimaajia on helpompi löytää.

Ei ole tietoa, kuinka monta käyttäjää osallistuu testiin ja miten kauan se tulee kestämään. Twiitti ei myöskään kerro, miten katselukäyttäytymiseen voi vaikuttaa, mutta todennäköisesti striimejä järjestellään sitä mukaa, mitä kanavia olet katsonut.

Lue myös: Affiliate jäsenyys on mahdollista ostaa Twitchissä – striimaajat raivoissaan!

Twitch on ollut tänä vuonna paineen alla, kun DMCA tekijänoikeusrikkomukset ovat estäneet useimpia striimaajia sekä vaikuttaneet striimaajien musiikin kuunteluun. Uusi päivitys on kuitenkin saanut hyvän vastaanoton. Mitä kaikkia uudistuksia alusta saa ensi vuoden puolella?

Testaa Feedin striimaajat-visaa, tiedätkö kaiken livelähettäjistä?

Feedi.fi Facebook-sivuilla on tällä hetkellä arvonta, jossa voit voittaa koko vuoden Netflixit! Käy osallistumassa arvontaan tästä.

Latest articles

Liittyvät artikkelit