Tubettaja Mandimain vauva syntyi ystävänpäivänä!

Suomalainen tubettaja Mandimai ilmoitti ystävänpäivänä seuraajilleen iloisia uutisia, kun hänen esikoislapsensa saapui maailmaan.

Mandimai Sundberg on 21-vuotias suomalainen tubettaja, joka tekee vlog- ja lifestyle-aiheisia videoita 180 000 tilaajan kanavalleen. Hän tekee myös aktiivisesti sisältöä Instagram-tililleen, jolla on yli 115 000 seuraajaa. Mandimai on julkaissut lähiaikoina paljon raskauteensa liittyviä kuvia, poseeraten niin yksin kuin poikaystävänsäkin kanssa. Instagramin MyStory on myös pysynyt aktiivisena ja hän on päivitellyt sinne joka päivä vointiaan ja tilannetta synnytyksen suhteen.

Mandimai asuu Tampereella kihlattunsa kanssa ja odotti edellisvuoden kesästä lähtien lastaan, joka lopulta syntyi ystävänpäivänä kello 06.15.

Kello oli neljä ystävänpäivän yönä, kun Mandimai julkaisi Instagramiin päivityksiä sairaalan perhehuoneesta. Synnytys oli hyvällä alulla ja Mandimain poikaystävä nukkui uskollisesti hänen vieressään sohvalla.

Kuva: Mandimai Instagram

Raskausajan pariskuntaa oli päättäneet kutsua vauvaa ”Yytsiksi”. Mandimain mukaan synnytys meni hyvin ja että synnytys eteni normaalisti. Yytsi syntyi terveenä sekä hyvinvoivana poikavauvana. Sekä tuore äiti, isä ja vauva ovat tällä hetkellä vielä ”perhehotellissa”.

Yytsi syntyi kello ystävänpäivän aamuna klo 06:15. Mandimain uusimassa Instagram-kuvassa hän pitää vastasyntynyttä pienokaistaan sylissä.

– Kaikilla meillä on kaikki hyvin. En revennyt, enkä menettänyt verta. Kaikki sujui ihanasti, kommentoi Mandimai Instagram-postauksessaan.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Mandimai Sundberg (@mandiawws) jakama julkaisu

Lue myös: Social Gaming sai kovan vahvistuksen striimitiimiinsä – sketsiryhmä Blokess uusimpana lisäyksenä!

Latest articles

Liittyvät artikkelit