Social Gaming sai kovan vahvistuksen striimitiimiinsä – sketsiryhmä Blokess uusimpana lisäyksenä!

Viime viikolla julkaistu vaikuttajaorganisaatio Social Gaming sai striimitiimiinsä lisäystä, kun sketsivideoita ja lyhytelokuvia tekevä Blokess liittyi organisaatioon, kertoo Social Gaming.

Blokess on suomalainen sketsi- ja lyhytelokuvaryhmä, joka on pyörinyt sosiaalisen median alustoilla jo vuodesta 2015 lähtien. Blokesilla olla on lähes 100 000 seuraajan Instagram-tili sekä YouTubessa yli 100 000 tilaajaa.

Blokessin jäsenet Matti Roth ja Jussi Pulkkinen laajensivat toimintaansa myös Twitchin puolelle, jossa kaksikko alkoi pitämään Live Talk Show -tyylistä ohjelmaa.

Lue myös: Blokess aloitti Talk Show’n Twitchissä – vieraana ollut BB-Pekka paljasti tulevan “valtavan kauneusoperaation”

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Blokess (@blokess) jakama julkaisu

Blokess aloitti sisällöntuoton sosiaaliseen mediaan jo vuonna 2015, jolloin ryhmä kuvasi Instagramiin ensin sketsivideoita ja lopulta myös vlogit, lyhytelokuvat sekä draamasarjat löysivät tiensä Blokessin YouTube-kanavalle.

Nyt sisältö on selvästi monipuolistunut, kun Blokess aloitti sisällöntuottamisen myös livenä Twitch-palveluun.

Kanava ehti olla pystyssä muutaman viikon, kunnes suomalainen vaikuttajaorganisaatio Social Gaming ja Blokess päätyivät tekemään sopimuksen striimitiimiin liittymisestä, kertoi Social Gaming Feedille.

– Meidän perhe kasvaa yhdellä striimillä ja se tarkoittaa, että meidän tarjoama sisältö Social Gamingissa laajenee. Se myös mahdollistaa tulevaisuudessa entistä siistimpiä juttuja porukalla tehtäväksi meidän organisaatiossa, toinen Social Gamigin omistajista kertoi Feedille.

Lue myös: Social Gaming julkaisee striimitiiminsä tänään – uusi organisaatio rikkoo normeja Twitch-kentällä

Artikkelikuva: Blokess Instagram

Latest articles

Liittyvät artikkelit